Boodschap van Aartsengel Fredemael

Aartsengel Fredemael, de engel van vrede
Mijn voornemen voor 2018 is om meer contact te maken met de mooie, prachtige en krachtige lichtwezen die ons elke dag bijstaan en raad geven. Ook al weten wet het niet, of weten we het wel en vergeten hen om raad te vragen. Een tijdje geleden nam ik de tijd en zei ik “OK, ik snap het… ik zit klaar, wie wil een boodschap doorgeven”. Hierop kwam Aarstengel Fredemael en gaf me de volgende boodschap. Ik ben ervan overtuigd dat het ook jou tot nieuwe inzichten zal brengen.
“Laat me vertellen wat belangrijk is om te doen. Mensen zijn veel te veel bezig met zichzelf en vergeten hierdoor wat werkelijk belangrijk is. Zichzelf… alleen op een andere manier. Mensen gaan van de ene relatie naar de andere zonder te werken aan de belangrijkste relatie ooit, die met zichzelf. Als mensen op zoek zijn naar de ware Liefde dan zullen ze die niet vinden zolang zij niet in zichzelf geloven. Zolang zij niet gaan staan voor wie ze zijn zullen ze nooit de ware Liefde vinden.
Samen komen we er wel Lindsey.
Wanneer mensen de tijd nemen om zichzelf beter te leren kennen zullen ze merken dat ze veel meer kunnen dan wat ze nu in eerste instantie lijken te kunnen. Mensen zijn krachtige wezens en jij weet dat. Je voelt zelf waartoe je in staat bent. Leer mensen hun kracht weer te gebruiken en je zal meer overvloed in je leven aantrekken.”
En laat net nu dat hetgeen zijn dat ik doe in mijn onderneming. Laat nu net dat de reden zijn waarom ik schrijf en cursussen creëer. Dat is de reden waarom ik mezelf elke keer opnieuw blijf uitdagen. Laat dat de reden zijn waarom ik al mijn tijd en energie investeer in het leven van mijn VIP-klanten. Omdat ik weet dat iedereen bewust mag worden. Iedereen mag elke dag bewust voor zichzelf gaan kiezen zonder zich rot, verdrietig, onzeker, egoïstisch of wat dan ook te voelen. Want dat lieve mensen, dat is zelfliefde. Zelfliefde brengt je innerlijke rust & innerlijke vrede. Het brengt je die balans en vrijheid waar je naar op zoek bent. Als je erkenning voelt door deze woorden, dan voel je ook dat er iets mag veranderen.
Ik wil je hierbij ondersteunen als jij er klaar voor bent. Want uit ervaring weet ik dat er geen weg terug is. Durf jij het aan?
Liefs, Lindsey
By |2018-12-14T14:13:12+00:00januari 14th, 2018|Categories: Spiritualiteit|Tags: , , |0 Comments