Eigenlijk zou iedereen zich bewust mogen worden van welke eer hen te beurt valt. Ze zijn namelijk getuige van een fantastisch proces wat nog nooit eerder voorgevallen is, namelijk de ascentie van een volledige planeet met bewoners. En ja, het is onze planeet aarde of Pachamama.

Mijn drijfveer

Wil je weten waarom ik het belangrijk vind dat zoveel mensen cursus, trainingen of coaching bij mij of iemand anders volgen. Niet voor het geld, nee want ik geloof niet in geld. Wel in wat je’r mee kan bereiken? Welk invloed je hebt op het beter maken van deze wereld. Wel, omdat ik wil dat iedereen het gevoel dat ik elke dag ervaar (of eerlijk gezegd bijna elke dag) mag ervaren. Een intens gelukkig gevoel, een immense rust die over je heen komt en een diep ontzag voor alles wat rond je leeft. Vertrouwen dat alles verloopt zoals het idealiter zou moeten verlopen. Volledige overgave aan het leven, touwtjes uit handen geven en springen…

Want mooi mens, je bent getuige van een immens transformatieproces. Iets wat nog nooit eerder in gelijk welk universum gebeurd is. De ascentie van de aarde met al zijn bewoners.

(Ter verduidelijking: wat nu volgt is via telepathisch contact ontvangen… Terwijl ik bezig was met het schrijven van deze mail, werd ik gevraagd deze boodschap neer te schrijven en die met jullie te delen.)

“We komen van verre om jullie deze boodschap mee te geven, dus luister aub goed. Binnen afzienbare tijd zal jullie planeet niet meer zijn zoals jullie ze nu kennen. Moeder aarde of patchamama zal haar intrede doen in de 5de dimensie. En veel van jullie zal dit mogen ervaren als een herrijking van het leven. Andere zielen die nog niet zo ver zijn in hun eigen ascentieproces zullen afzien. Zij zullen enkel kommer en kwel zien, zullen enkel de ellende zien die er “achterblijft”. Lieve mooie aardbewoners, het is tijd. Neem je verantwoordleijkheid op en laat de aarde niet verdelgd worden door reptielen en lagere energieën. Stijg op in je hoge energie en wordt één met de bron en alle leven op aarde. Geef je leven niet langer aan alles wat één is met de illussie van het leven. Sta op en kom op voor jezelf. Start een revolutie in het teken van Liefde en eenheid. Want beste bewoners van planeet aarde, dit is jullie ware missie. Zorgen voor jezelf en dus ook voor de planeet en al zijn bewoners. Laat macht, hebzucht en het ego jullie niet langer bedwelmen. Laat de sluier van vergetelheid afvallen en zet stappen in vertrouwen dat wij er altijd zullen zijn om jullie te steunen zolang jullie ondernemen en leven ten dienste van elkaar en de aarde. Zuiver zijn de intenties van diegenen die het pad voor jullie geëffend hebben. Neem een voorbeeld aan de vele lichtwezens, aarde-engelen, kristalkinderen die elke dag alles geven om dit proces te laten slagen. Ga niet meer mee in de angsten en rampscenario’s die gecreeërd worden vanuit politieke, religieuze of landelijke overtuigingen. Jullie zijn geen inwoners van een land, maar de bewoners van planeet aarde. Binnenkort zullen jullie ons mogen verwelkomen. Zorg dat je klaar bent om mee te stappen in wat de grootste reis in de geschiedenis van de aarde zal zijn. In Onvoorwaardelijke Liefde voor jullie planeet, Agasimé van planeet Orion.” 

Geen enkel woord van wat ik cursief noteerde komt van mijn hand. Echter weet ik wel dat deze boodschap klopt en waarheid is. Terwijl ik aan het noteren was, trilde mijn lichaam omdat ik gecontacteerd werd door een lichtwezen die reeds in de 5de dimensie (densiteit) leeft. De laatste jaren heb ik al heel wat mogen ervaren & leren over mezelf, over het leven, over de aarde en over de “verborgen” geschiedenis ervan.

Wil je intappen op de energie van die ascentie (= eenvoudig uitgelegd, je ziel die neerdaalt in je fysieke incarnatie)? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en deel uitmaken van die wereld waarin vrede, harmonie, overvloed & Liefde de maatstaven zijn?

Ben jij eindelijk klaar om jezelf écht onder de loep te nemen en te veranderen waar nodig? Ben jij bereid om een leven te gaan vormen vanuit je talenten en kwaliteiten? Wil jij in volledige overgave gaan leven? Dan heb je geluk dat je deze blog leest.

Want je kan met me samenwerken via één van de trainingen, het membership of via 1-op-1 coaching. De echte eerste stap naar zelfontplooiing & zelfrealisatie OF zoals je het ook wel eens hoort verlichting. Maar van dat woord hou ik niet zo (vertelt ook iets over mij 😉 ), ik hou het graag aards en eenvoudig. 😉
Alhoewel zelfontplooiing en zelfrealisatie voor sommigen nog niet aards genoeg is. Laat het me zo stellen: een leven waarin je jouw verlangens onmiddellijk kan manifesteren, waarin alles moeiteloos gaat, waarin je weet wat je wilt, wie je bent en vanuit je talent werkt ten dienste van de wereld.

Wat betekent dit voor jou?

Na het volgen van een training of coaching zal jij je opgelucht en zelfzekerder voelen want je zal helderder weten wie je bent, wat je kan & wat je verder wilt met je leven. Je zal weten dat je gehoord & gezien wordt, kortom je zal erkenning voelen voor wie je bent. Je leert je gevoeligheid begrijpen om die te omarmen en in te zetten als kracht. Geen uitgeput, overprikkeld lichaam meer… alleen nog dat wat jij wilt in je leven.

En geloof me de training zoals “Blijf je vrolijke zelf” is écht de eerste stap die jij nodig hebt als je nu nog op zoek bent. Deze cursus vormt samen met de online cursus “Ken je grenzen”, die trouwens gratis is, de eerste stappen die ik gezet heb toen ik in mijn burn out zat. En kijk wat het mij gebracht heeft.

Hier kan je de trainingen aanschaffen (even naar beneden scrollen op de pagina tot aan de button). Van zodra de betaling rond is, krijg je onmiddellijk toegang en kan je onmiddellijk starten. Mocht je nog vragen hebben of twijfelen welke training past bij de fase van jouw proces, weet dat je me altijd kan mailen met je vraag én dan neem ik contact met je op.

Geniet nog van deze dag, hopelijk ontmoeten we elkaar in een training of op een ander moment, want ik sta te popelen om je verder te mogen ondersteunen zodat jij ook van jouw leven kan genieten en we samen dit ascentieproces doen slagen,

Liefs,

Lindsey (& Agasimé)