Loading...
Traject – Community 2018-05-23T17:00:58+00:00

Circle 2 Power: van problemen naar uitdagingen

Stap voor stap groeien naar wie jij wilt zijn voor meer innerlijke rust en langdurig geluk!

In “Circle 2 Power” gaan we van struikelblokken naar oplossingen. Jij wilt stapsgewijs je leven veranderen en de kracht van een community hiervoor aanwenden. Je hebt al eerste stappen gezet op vlak van persoonlijke ontwikkeling en wilt nu die volgende stap zetten. Je beseft dat persoonlijke groei een leven lang doorgaat maar loopt nu tegen een aantal specifieke obstakels aan waar je graag ondersteuning wenst.

Je wilt het beste voor je omgeving en wilt nu eindelijk ook je eigen verlangens, dromen en behoeften aandacht geven. Je wilt werken aan je mindset. Je wilt ervaren wat er mogelijk is om je leven anders te gaan leven zonder 100 verschillende cursussen af te schuimen (dat deed ik voor jou ūüėČ ).

Je voelt je aangesproken door het principe en de energie die Circle 2 Power uitstraalt. En wilt je ervaringen delen met gelijkgestemden. Bovendien vind je het leuk om te weten dat je beroep kan doen op iemand die de weg reeds gelopen heeft én dit alles vanuit Liefde en gelijkheid.

Circle2Power 

Het leven is niet altijd even makkelijk. En vaak zitten we met vragen waar we nog geen antwoord op hebben. Ik weet hoe uitdagend en lastig de zoektocht kan zijn naar een antwoord die écht bij jou past. Laat staan dat je alle informatie en kennis die je nodig hebt om je probleem op te lossen op één plek vindt.

Ik weet hoe lastig het is om verschillende coaches te volgen √©n uit te halen wat voor jou interessant is. Of allerlei cursussen (soms hele dure) te moeten volgen om tot de vaststelling te komen dat de cursus geen antwoord gaf op je vraag of probleem. En je halverwege afhaakt. Geloof me ik maakte het allemaal mee‚Ķ Daarom heb ik besloten om daar iets aan te veranderen met een h√©√©l toegankelijke maandabonnement¬†‚ÄúCircle2Power‚ÄĚ.

In deze cirkel komen verschillende thema‚Äôs aan bod. En is er ruimte voor het aanbrengen van jouw specifieke vragen die in een maandelijkse Q&A in de besloten FB-groep aan bod komen. En regelmatig is er een webinar waarop het¬†thema van de afgelopen periode wordt besproken zodat je nog meer inzichten, ondersteuning en tips krijgt. Enkel met als doel ‚Äúsamen‚ÄĚ te groeien naar wie jij werkelijk bent.¬†Jouw authentieke jij!

Cirkel van het leven 

Het leven is een constante cirkel van groeien & ontdekken. Alles komt terug in verschillende cycli. Bewust of onbewust, groeien doe je sowieso. Je leert constant. Dat we van uitdagingen kunnen leren, weet je wellicht al. Uitdagingen geven spanningen en stress. We vermijden ze liever. Echter ze nodigen je vriendelijk uit om nog verder, nog dieper te groeien. Nog meer los te laten, nog meer te leren om gewoon te zijn zonder meer. Circle 2 Power heeft door zijn opbouw een andere energie dan de online cursussen waardoor de community constant evolueert. In de kern is Circle 2 Power

 • een plek om te leren ‚Äúzijn‚ÄĚ, met innerlijke rust als resultaat
 • geborgenheid¬†door de besloten groep waar je jouw verhaal kan delen
 • elke maand een ander thema: je¬†beslist zelf¬†of je‚Äôr mee aan de slag gaat
 • empowerment¬†om je leven in handen te nemen
 • verandering vanuit jezelf maakt het¬†natuurlijker¬†en duurzamer
 • zorgzaamheid: als coach zorg ik voor jouw geestelijke welzijn door persoonlijk aanwezig te zijn in de groep
 • alles stroomt makkelijker wanneer er gecre√ęerd wordt vanuit Liefde
 • in de¬†flow¬†van het¬†ritme¬†van de natuur ga je aan de slag met je eigen persoonlijke¬†groei
 • respect voor het¬†eigen proces
 • je leert verschillende tools om contact te maken met je¬†intu√Įtie
 • krachtig¬†voor jezelf opkomen
 • balans¬†houden tussen mannelijke en vrouwelijke energie
 • een¬†kans¬†om te groeien volgens je eigen proces
 • verbinding met jezelf zoals je werkelijk,¬†authentiek¬†bent
 • diepere connectie¬†met je ziel

Angsten & confrontaties

Het is confronterend als je werkpunten (zwaktes, donkere plekken) gespiegeld worden. Het is angstaanjagend om de controle los te laten én samen na te denken over oplossingen. Je ziet het als risicovol om je kwetsend op te stellen, om je emoties te tonen. Het vraagt moed om bij jezelf te voelen wat nog niet in balans is. Je wilt geen tijd, energie of geld investeren in jezelf wan het is niet voor jou weggelegd. Of je verwacht dat er iemand op je deur komt kloppen om jouw dromen in werkelijkheid te brengen. HELAAS, ik moet je ontgoochelen. Wat jij nodig hebt, is iemand die je ondersteunt zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf.

Meer¬†vertrouwen om het anders te gaan doen, op jouw manier, vanuit jouw gevoel/intu√Įtie. Want jij verdient het om meer¬†rust in je hoofd, in je leven, in je gezin te krijgen. Jij verdient het om te investeren in jezelf zodat je een krachtigere uitstraling krijgt. Jij weet dat je het waard bent om meer¬†duidelijkheid te hebben over wie jij werkelijk bent. Meer¬†vrijheid, meer tijd voor jezelf, meer¬†geluk, balans en harmonie in je leven, meer¬†communicatie vanuit respect voor ieder zijn eigenheid,… dit alles is ook voor jou weggelegd. Gun jezelf dit geschenk!

Bij dit membership (abonnement) hoort een besloten forum. Je krijgt enkel toegang op het ogenblik dat je lid bent. Binnen deze community vinden echte transformaties plaats, want je krijgt niet één spiegel voorgehouden maar meerdere. In de community geef ik extra informatie en ondersteuning. Daar kun je vragen stellen, je verhalen delen en leren van de verhalen van andere leden. Want door jouw verhaal én ervaringen te delen, leren we opnieuw van elkaar. Tenslotte is dit de essentie van mijn werk: delen van ervaringen zodat je leert dat je altijd de keuze hebt. Jouw antwoord kan net het ontbrekende puzzelstukje zijn in de zoektocht van iemand anders.  Samen weet je meer én kan je grotere stappen zetten. En dit alles vanuit respect voor ieders eigenheid. Geborgenheid & veiligheid zijn binnen de community van Circle 2 Power twee uitgangspunten. Leden die zich daar niet aan houden, kunnen de toegang tot de groep geweigerd worden.

Community learning - Circle2Power

‚ā¨19,95 per maandincl. btw
 • Verschillende thema‚Äôs binnen persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Verschillende tools ter ondersteuning zoals visualisaties, meditaties, therapeutisch tekenen, werken met edelstenen, aromatherapie, orakelkaarten,…
 • Vanuit het comfort van je eigen huis! Op je eigen ritme volgens je eigen proces!
 • Inclusief: toegang tot de community.
 • Elke 3 maand ontvang je een extra “trouwe klant” bonus om je groei te stimuleren.

Stap voor stap groeien naar wie je wilt zijn

Ik ben Lindsey, het is mijn missie om jou te tonen dat het leven √°nders kan.

Anders leven door te kiezen voor puur, eenvoud, passie én geluk in je leven. Een leven leiden volgens het ritme van de natuur, dus ook jouw eigen ritme. Wil jij een moeiteloos leven én heb je de weg er naartoe nog niet gevonden?

Al mijn hele leven voel ik een enorme verbinding met de natuur en haar krachten. Mensen helpen zit in mijn genen, in mijn bloed. Door de mallemolen van elke dag verloor ik de verbinding met mezelf en mijn krachten. Mijn kinderen gaven mij die connectie terug. Met vallen en opstaan leerde ik mezelf opnieuw kennen. Mezelf zoals ik werkelijk diep vanbinnen ben. Ik leerde opnieuw te luisteren naar mijn Lichaam, opnieuw te leven vanuit mijn Hartenergie. Nog elke dag leer ik bij én nog elke dag ben ik verwonderd van de krachten van moeder aarde.

Ik ben me bewust van wat ik nodig heb én weet waar ik het kan vinden. Ik weet nu dat het niet erg is om toe te geven dat je het soms niet meer weet. En dat je soms alleen wil zijn met jezelf… En ik wil jou leren hoe jij dat ook kan.

XO Lindsey

Community learning - Circle2Power

‚ā¨19,95 per maandincl. btw
 • Verschillende thema‚Äôs binnen persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Verschillende tools ter ondersteuning zoals visualisaties, meditaties, therapeutisch tekenen, werken met edelstenen, aromatherapie, orakelkaarten,…
 • Vanuit het comfort van je eigen huis! Op je eigen ritme volgens je eigen proces!
 • Inclusief: toegang tot de community.
 • Elke 3 maand ontvang je een extra “trouwe klant” bonus om je groei te stimuleren.