Eenheidsheling

Voor mij is een heling geven en ontvangen zo normaal dat ik er helemaal niet over nadenk. Het hoort bij wie ik ben. Echter kan ik mij voorstellen dat dit niet voor iedereen even duidelijk is én dat sommigen het misschien te zweverig vinden. Daarom heb ik een aantal dingen genoteerd voor jou zodat jij een duidelijker beeld krijgt. Een heling werkt holistisch dus zowel op fysiek, emotioneel, mentaal én energetisch vlak.

Een heling is een uitwisseling van energie waarbij ik als kanaal fungeer zodat lichtwezens jou van de nodige levensenergie kunnen voorzien. Zelf stem ik mij af op jouw energie én ga vervolgens héél intuïtief aan de slag. Je kan nooit teveel energie krijgen. En het is zeker niet gevaarlijk. De gidsen, lichtwezens en engelen die elke dag bij jou zijn, weten perfect wat jij op dit moment nodig hebt én zullen die met alle Liefde geven. Jijzelf hoeft er niets voor te doen, enkel openstellen én ontvangen.

Denk niet te lang na, spring….

Enkele weetjes

 • Via heling kan je diepe blokkades doorbreken

 • Een heling biedt je ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling

 • Het leven op aarde is een proces van groeien

 • Lichaam én geest zijn één

 • Na het ontvangen van de heling werkt de energie nog enkele dagen verder

 • Voldoende vitaal water drinken helpt je lichaam met het loslaten van blokkades

Voordelen van een heling

 • Beter contact met je ziel en je onderbewustzijn

 • Het verwerken van oude trauma’s en emoties

 • Innerlijke rust en kracht

 • Een bewuste blik op wat het leven werkelijk is

 • Het herkennen en aangeven van je eigen grenzen en behoeften

 • Inzicht in wie jij werkelijk bent

Eén worden met wie je in wezen bent!

Hoe verloopt een “eenheidsheling”

Het ontvangen van een heling is het makkelijkste wat je ooit al hebt gedaan. Tenminste als jij bereid bent om even de tijd te nemen voor jezelf. Via mijn online agenda reserveer je een dag en uur waarop je naar de praktijk komt.

Op de dag van de heling voel ik wat er nodig is. Ik bereid me voor op de heling en vraag ondersteuning van jouw gidsen. Tijdens de heling zet ik altijd muziek aan die ondersteunend werkt. Bij aanvang van de heling maak ik contact met de Lords & Ladies van Shambhalla, met jouw gidsen & met alle lichtwezens die op dat moment aangewezen zijn voor jouw heling. Door me te verbinden met de Aarde en het universum blijft alles wat van mij is bij mij & alle energie die van jou is bij jou. Zo houden we de heling “zuiver”.

Wanneer de energie gaat stromen, zie ik voor me hoe de energie naar jou gestuurd en geleid wordt. Soms krijg ik beelden, woorden, gevoelens door die ik nadien met jou deel want ook dat maakt deel uit van jouw heling, van jouw ontwikkeling, van jouw proces. Voorafgaand aan elke sessie en nadien neem ik nog even de tijd om met jou te bespreken wat je ervaren hebt vandaar dat je rekening mag houden met een duur van ongeveer 1 uur.

Voor een “eenheidsheling” betaal je slechts 88,00 euro incl. BTW.
Betaling is cash na de sessie of minstens één week op voorhand per overschrijving op BE88 7390 1773 5641 met vermelding van je naam + heling.

Je kan ook kiezen voor een pakket van 3 helingen. Dan betaal je 250 euro ipv 264 euro. Graag in één keer te betalen bij de eerste sessie.

Reserveer hier je heling

Zijn wie je bent in verbinding met het leven.

Wat mag jij doen?

Op het afgesproken moment maak je het voor jezelf comfortabel. Je gaat liggen op de massagetafel die voor jou klaar staat.  Maak ook bewust even tijd voor jezelf. Geef jezelf toestemming om de tijd te nemen die hiervoor nodig is. Laat alle gedachten aan je agenda, aan je to do’s even los… en maak vervolgens contact met jezelf om de energie te ontvangen.

Tijdens de heling kan je koude of warmte ervaren, beelden zien, woorden horen, lichamelijke sensaties ervaren,… dit hoeft echter geen “verplichting” te zijn om te weten of een heling gelukt is. Want een heling “lukt” altijd. Daarom is het zo makkelijk om te geven & te ontvangen. Een heling brengt je altijd inzichten. Je beleeft je eigen ervaringen en ontvangt je eigen inzichten zoals jij ze nodig hebt op dat moment. Ga mee in de energie, durf te ontvangen, laat los wat je niet meer nodig hebt…

Na afloop bedank je jezelf voor de tijd die je jezelf hebt gegund. Dankbaarheid is immers een krachtig middel om nog meer rust én heling te manifesteren in je leven. Doordat je in verbinding staat met je innerlijke stem, je gevoel is dit de ideale gelegenheid om je ervaringen op te schrijven. Kies voor jezelf een mooi notitieboekje. Zo kan je jouw leerproces bijhouden, gedachten en emoties noteren én krijg je een beter beeld van wie jij bent én wat je nodig hebt.

In licht & Liefde,
Lindsey