Essentiële oliën van Young Living

Wat ooit begon in 1993 als een biologische kruidenboerderij en distilleerderij is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijde community van enthousiaste gebruikers van deze natuurlijk oliën. Gary Young (oprichter van Young Living) had toen reeds de ongelooflijke kracht van etherische oliën ontdekt. Gary kon het volledige potentieel van de toenmalige oliën op de markt niet benutten. Hoewel hij wist dat pure etherische olie spectaculaire resultaten kon opleveren, vond hij dat chemisch gewijzigde of de aangelengde oliën op de markt niet doeltreffend genoeg en soms zelfs schadelijk waren.

Met Young Living veranderde alles. Gary ontgon in Utah en Idaho meer landbouwgrond en begon lavendel, pepermunt, melisse, salie en veel andere kruiden te kweken. Ondertussen heeft Young Living door de enorme vraag naar pure etherische oliën de grootste, technologisch meest geavanceerde distilleerderij voor de productie van etherische oliën in Noord-Amerika. Young Living inspireert mensen om welzijn, ambitie en overvloed te bereiken via de kracht van de natuur.

De missie van YOUNG LIVING is héél eenvoudig:
de essentiële olie van Young Living in ieder huishouden ter wereld te integreren

Gratis Workshop

Ontdek de voordelen van een natuurlijk leven & aromatherapie tijdens deze oilparty. Ik vertel je waarom ik alle chemische spullen uit ons leven heb geweerd en welke alternatieven ik gevonden heb die gezond zijn voor mens, dier en planten met de focus op aromatherapie. Ik zet je op weg naar een natuurlijke levensstijl. Bovendien is het gewoon fun om tijd te nemen voor jezelf en je gezondheid. Want dat is het enige wat je niet kan kopen.

Bekijk de data oilparty

Bestellen producten

Ben je overtuigd en wil je ook meer etherische oliën gaan gebruiken in je leven? Wil jij zuivere en natuurlijke producten voor je lichaamsverzorging? Wil jij in samenwerking met de natuur je huishouden runnen? Dan kan ik je de producten van Young Living aanraden. Zelf gebruik ik ze en ben ik onmiddellijk verliefd op ze geworden. Prijs/kwaliteit klopt en ik ben zeker dat de afkomst van de producten volledig biologisch en natuurlijk is. Haal ze nu in huis en geniet.

Bestellen producten

Distributeur worden

Young Living is succesvol geworden dankzij de vele enthousiaste gebruikers. Doordat zij familie en vrienden over de producten van Young Living én dus over de kracht van essentiële oliën vertellen, kan Young Living zijn missie verwezenlijken: de kracht van de natuur in elke huishouden. Young Living beloont zijn enthousiaste gebruikers hiervoor door hen de kans te bieden distributeur te worden. Wil jij ook je leven upgraden door over Young Living te vertellen?

Distributeur worden

Een natuurlijke levensstijl

Een natuurlijke levensstijl is zoveel meer dan alleen gezond te eten en regelmatig in de natuur zijn. Wanneer je leeft volgens een natuurlijk ritme zal je lichaam, geest en ziel veel gemakkelijker omgaan met de obstakels die inherent zijn aan het leven. De etherische oliën van Young Living helpen je daarbij. Meer nog de producten lichaamsverzorging en de onderhoudsproducten laten toe dat je de kracht van de natuur ook op elk ander vlak in je leven integreert. De natuur wil niets liever dan jou ondersteunen tijdens dit leven op aarde. Kies dan ook voor het beste wat de wereld jou te bieden heeft! En je krijgt dit vertienvoudigd terug op alle vlakken in je leven. Wil je meer weten, heb je vragen? Contacteer me.

XO Lindsey