Veel gestelde vragen m.b.t. online cursussen

Hieronder heb ik alvast enkele veel gestelde vragen voor jou beantwoord als het gaat over de online cursussen.

Geen zorgen. De cursussen kan je helemaal op je eigen tempo doen. De ene module bouwt verder op de vorige module en al het werk dat je al gedaan hebt, is dus nooit verloren. En ik ben er altijd om je te ondersteunen, aan welke module je ook werkt. Wat als ik later wil starten? Dat kan natuurlijk. Toch raad ik altijd aan om NU te starten omdat de prijs altijd omhoog kan gaan.

Al mijn cursussen zijn uniek ten opzichte van mijn collega-concurrenten omdat:

  • Ik zelf actief ben als life coach, gezins- en kindercoach en dus perfect weet jij nodig hebt. Bovendien heb ik dezelfde weg afgelegd als jij. Dit maakt een groot verschil in aanpak.
  • Ik zelf als coach aanwezig ben en beschikbaar in de facebookgroep voor vragen het hele jaar door, dus niet enkel bij het lanceren van deze cursus.
  • Ik ook zelf blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en dit dus kan doorgeven aan jou zodat jij net het droomleven krijgt dat je wilt.

Reken op minstens 2 uur per week. Het kan goed zijn dat jij meer tijd nodig hebt. Per cursus kan je zien over hoeveel tijd die loopt. Elke cursus kent ook een ander verloop. Bij de ene cursus komt er dagelijks nieuwe lessen vrij, bij een andere wekelijks. Bij iedere cursus is de eerste module onmiddellijk na inschrijving beschikbaar. Aangezien je toegang blijft behouden, kan je rustig de tijd nemen om alle modules te doorlopen. De meeste mensen werken de cursus af binnen de vooropgestelde tijd.

Via de website kan je de cursus aankopen. Via de knop inschrijven wordt je doorgeleid naar een betaalpagina. Zodra je betaling verwerkt is, krijg je een optin-formulier te zien. Het is belangrijk dat je jouw gegevens hierop invult, want zo krijg je toegang tot de cursus. Controleer ook je spam! Vervolgens ontvang je in een mail de link naar de ledenomgeving. Je mag zelf een gebruikersnaam en paswoord kiezen. Met deze gegevens kan je steeds inloggen. Van zodra je de eerste keer inlogt, krijg je onmiddellijk toegang tot de inleiding en de eerste module. Vanaf dan krijg je om de week toegang tot de volgende module én dat gedurende de volledige cursus.

Ik weet niet aan welke zaken jij wilt werken natuurlijk. Echter raad ik aan om te starten met de cursus “Ken je grenzen”. De cursus “Blijf je vrolijke zelf” bouwt immers verder op wat in de cursus “Ken je grenzen” aan bod komt. Wil je even overleggen over jouw persoonlijke proces? Wil jij weten wat het beste aansluit bij je noden? Dan kan je altijd een gratis skype “dreamlife sessie” reserveren om samen van gedachten te wisselen.

Ik heb alle cursussen met de grootste zorg en véél Liefde samengesteld. Mocht het zijn dat de cursus je om één of andere reden toch niet bevalt, dan kan je mij dit altijd laten weten op info@praktijk-deindigodroom.be

Net zoals met alles zijn de resultaten afhankelijk van de tijd en energie die jij er instopt. Het resultaat hangt af van jouw bereidheid om met jezelf aan de slag te gaan, je openheid/eerlijkheid t.a.v. jezelf én je motivatie om met de gespiegelde werkpunten aan de slag te gaan.

Als jij op dit ogenblik nog niet 100% tevreden bent over je leven, dan heb jij baat bij het volgen van één van onze cursussen. Ben jij op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch vlak niet in balans? Dan zal jij door de cursussen een stap zetten richting balans & harmonie. En bovendien zal je op jouw beurt ook je omgeving positief beïnvloeden door aan jezelf te werken. De cursussen zijn als het ware een routeplanner waardoor jij weet welke stappen je mag zetten. Zie ik je op één van de cursussen?

Ondanks het feit dat de meeste cursussen volledig online werken, heb je totaal geen technische kennis nodig. Je ontvangt ook telkens uitleg met wat je moet doen én de juiste link om in te loggen. En lukt het eens niet, geen nood. Ik ben altijd bereikbaar om je weer op weg te zetten.

Zolang de online cursus bestaat, krijg je toegang tot een exclusieve ledenomgeving én tot de Facebook community. Dit betekent dat je na afloop van de cursus nog vragen kan stellen in de desbetreffende groepen. En je behoudt de toegang tot alle materialen en oefeningen.

Deel uitmaken van de Facebook community en groep is natuurlijk niet verplicht. Alles wat je nodig hebt om de cursus te volgen staat immers in de exclusieve ledenomgeving. De Facebookgroep is er als ondersteuning tijdens het volgen van de cursus. Indien je dit wenst, kan je tijdelijk een Facebookaccount aanmaken voor deze groep.

Zit je met een vraag en vond je nog geen antwoord? Stuur me gerust jouw vraag via een mail naar info@praktijk-deindigodroom.be en ik zal je vraag met veel plezier beantwoorden.