Loading...
Helingtraject “op afstand”2018-05-22T20:25:50+00:00

“Indigo energie” helingtraject

Wat is een heling?

Voor mij is een heling geven en ontvangen zo normaal dat ik er helemaal niet meer over nadenk. Het hoort bij wie ik ben.

Echter kan ik mij voorstellen dat dit niet voor iedereen even duidelijk is én dat sommigen het misschien te zweverig vinden.

Daarom heb ik een aantal dingen genoteerd voor jou zodat jij een duidelijker beeld krijgt.

Een heling is een uitwisseling van energie waarbij ik als kanaal fungeer zodat lichtwezens jou van de nodige levensenergie kunnen voorzien. Zelf stem ik mij af op jouw energie én ga vervolgens héél intuïtief aan de slag. Een heling werkt holistisch, dus zowel op fysiek, emotioneel, mentaal én energetisch vlak.

Je kan nooit teveel energie krijgen. En het is niet gevaarlijk. De gidsen en engelen die elke dag bij jou zijn, weten perfect wat jij op dit moment nodig hebt én zullen die met alle Liefde geven. Jijzelf hoeft er niets voor te doen, enkel openstellen én ontvangen.

Heling is het proces van heel worden.
Het is een beweging dat moed en inzet vraagt van degene die geheeld wil worden.

Enkele weetjes

 • Via heling kan je diepe blokkades doorbreken

 • Een heling biedt je ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling

 • Het leven op aarde is een proces van groeien

 • Lichaam én geest zijn één

 • Na het ontvangen van de heling werkt de energie nog enkele dagen verder

 • Voldoende vitaal water drinken helpt je lichaam met het loslaten van blokkades

Voordelen van een heling

 • Beter contact met je ziel en je onderbewustzijn

 • Het verwerken van oude trauma’s en emoties

 • Innerlijke rust en kracht

 • Een bewuste blik op wat het leven werkelijk is

 • Het herkennen en aangeven van je eigen grenzen en behoeften

 • Inzicht in wie jij werkelijk bent

Een afstandsheling werkt even goed
als een 1-op-1 heling!

Helingtraject “indigo energiehealing”

Het ontvangen van een heling is het makkelijkste wat je ooit al hebt gedaan. Tenminste als jij bereid bent om even de tijd te nemen voor jezelf. We spreken op voorhand een dag en uur af waarop je kan afstemmen op het ontvangen van de heling.

Op de dag van de heling voel ik wat er nodig is. Bloemen plukken, kaarsje aansteken, een kaart trekken, aromatherapie, wierook stokje aansteken. Ik bereid me voor op de heling. Soms zit ik buiten. En ik zet altijd muziek aan die ondersteunend is tijdens de heling. Op het uur dat we afgesproken hebben, maak ik contact met de Lords & Ladies van Shambhalla, met jouw gidsen & met alle lichtwezens die op dat moment aangewezen zijn voor jouw heling. Door me te verbinden met de Aarde en het universum blijft alles wat van mij is bij mij & alle energie die van jou is bij jou. Zo hou ik de heling “zuiver”.

Wanneer de energie gaat stromen, zie ik voor me hoe de energie naar jou gestuurd en geleid wordt. Soms krijg ik beelden, woorden, gevoelens door die ik nadien met jou deel want ook dat maakt deel uit van jouw heling, van jouw ontwikkeling, van jouw proces. Na elke sessie ontvang je via e-mail feedback.

Het helingtraject omvat 4 helingsessies, e-mailcoaching gedurende het volledige traject én 2 skype-gesprekken (van elk max. 1 uur). Eén skype-gesprek wordt ingepland bij aanvang zodat ik jou beter leer kennen én weet waar je wil aan werken. De tweede mag je zelf inplannen tussen de sessies of op het einde.

Voor een “indigo energiehealing” helingtraject betaal je slechts 88,00 euro incl. BTW.

Wat mag jij doen?

Op het afgesproken moment maak je het voor jezelf comfortabel. Je kan gaan zitten of liggen. Doe waar jij jou het gemakkelijkste bij voelt. Maak ook bewust even tijd voor jezelf, voorzie ongeveer 30 minuten zodat je ook rustig terug in het dagdagelijkse ritme kan komen. Geef jezelf toestemming om de tijd te nemen die hiervoor nodig is. Laat alle gedachten aan je agenda, aan je to do’s even los… en maak vervolgens contact om de energie te ontvangen.

Tijdens de heling kan je kou of warmte ervaren, beelden zien, woorden horen, lichamelijke sensaties ervaren,… dit hoeft echter geen “verplichting” te zijn om te weten of een heling gelukt is. Want een heling “lukt” altijd. Daarom is het zo makkelijk om te geven & te ontvangen. Een heling brengt je altijd inzichten. Je beleeft je eigen ervaringen en ontvangt je eigen inzichten zoals jij ze nodig hebt op dat moment. Ga mee in de energie, durf te ontvangen, laat los wat je niet meer nodig hebt…

Na afloop bedank je jezelf voor de tijd die je jezelf hebt gegund. Dankbaarheid is immers een krachtig middel om nog meer rust én heling te manifesteren in je leven. Doordat je in verbinding staat met je innerlijke stem, je gevoel is dit de ideale gelegenheid om je ervaringen op te schrijven. Kies voor jezelf een mooi notitieboekje. Zo kan je jouw leerproces bijhouden, gedachten en emoties noteren én krijg je een beter beeld van wie jij bent én wat je nodig hebt.

Via e-mailcoaching kan je de vragen stellen die bij jou opkomen of feedback vragen over wat jij ervaren hebt.

Ja, ik wil graag een helingtraject!

Heling is één worden met wie je in wezen bent, één met het leven, één met je diepste kern en met de grootste werkelijkheid.

Heling is bewustwording, is zijn wie je bent en je volledig verbinden met het leven.