Raindrop massage van Young Living

De Raindrop Technique® is een unieke massage op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen. Deze techniek brengt het lichaam in balans met een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen.

Het is een behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van Vitaflex, Native American heling, massagetechnieken en essentiële oliën die op de reflexpunten van de ruggengraat, op de voeten en op de ruggengraat worden aangebracht. Maw een zachte en ontspannende manier om balans te bereiken. Gary Young, oprichter van Young Living Essential Oils, ontwikkelde deze techniek.

De kracht van de natuur

Door het gebruik van etherische oliën kan je jouw ontwikkeling ondersteunen. Etherische oliën kunnen namelijk helpen om jouw energiecentra in balans te brengen en je zelfhelend vermogen te activeren. Niet alleen op fysiek vlak helpen ze, ook emotioneel en energetisch ondersteunen ze jouw groei. Vaak roept de geur alleen al “herinneringen” op waardoor het kan zijn dat vastzittende emoties getriggerd worden.

Al van oudsher is geweten dat de voeten belangrijke punten van ons energiesysteem herbergen. In deze massagetechniek wordt dus niet alleen de rug maar ook de voeten behandeld. We starten net daarom de behandeling ook eerst met een rustgevend voetbad.

Verbind je met je kern

Omdat ik weet dat wij mensen veel sterker zijn dan we ooit voor mogelijk houden, heb ik de techniek van de Raindrop massage aangevuld met helende technieken die up to date zijn aan de hedendaagse noden. Na het warme kopje thee en een relaxerend voetbad krijg je de massage zoals uitgewerkt door Gary Young. Echter nadien gaan we nog een stapje verder. Terwijl jij rustig ligt na te genieten van de weldaden van de olie, ontvang je nog een diep transformerende heling.

Door het gebruik van de olie & het masseren van reflexpunten ontstaat er een impuls waardoor de energie weer langs de zenuwbanen gaat stromen. Om het effect van de massage te versterken en een diepe heling op gang te brengen, wordt er nadien aandacht besteed aan eventuele diepere blokkades. Deze heling ondersteunt je fysieke lichaam om verder afvalstoffen af te voeren. Bovendien wordt je energiesysteem opgeladen met zuivere energie vanuit de bron. Tijdens deze totaalbehandeling wordt eveneens je verbinding met de bron opnieuw hersteld.

Deze behandeling bestaat uit…

10 min  – met himalayzout, lavendelolie & jojobaolie (tenzij allergiën)

60 min  –  behandeling op rug en voeten (rekening houdende met eventuele allergieën)

20 min  –  uitlijnen chakra’s, heling, gronding aanpassen,…

Ben jij klaar voor deze totaalbehandeling? Even wat tijd voor jezelf. Dan is deze totaalbehandeling zeker een aanrader. Deze behandeling duurt ongeveer 1u30 à 2 uur en kost je 110,00 Euro. Cash te betalen na de behandeling of minstens één week op voorhand overschrijven op BE88 7390 1773 5641. De afspraak kan je zelf via de button hieronder inplannen in mijn online agenda. Vind je geen plekje? Laat het mij hier dan weten.

Reserveer je afspraak hier

Een natuurlijke levensstijl

Een natuurlijke levensstijl is zoveel meer dan alleen gezond te eten en regelmatig in de natuur zijn. Wanneer je leeft volgens een natuurlijk ritme zal je lichaam, geest en ziel veel gemakkelijker omgaan met de obstakels die inherent zijn aan het leven. De etherische oliën van Young Living ondersteunen je bij jouw natuurlijke manier van leven.

De massage techniek Raindrop is in Nederland & België relatief onbekend. Echter in landen zoals Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en de Verenigde Staten is deze techniek al jaren gekend. De totaalbehandeling bestaande uit voetenbad, Raindrop Massage en Indigo Energieheling is enkel beschikbaar bij Praktijk de Indigodroom. De natuur wil niets liever dan jou ondersteunen tijdens dit leven op aarde. Kies dan ook voor het beste wat de wereld jou te bieden heeft! En je krijgt dit vertienvoudigd terug op alle vlakken in je leven. Wil je meer weten, heb je vragen? Contacteer me. Meer weten over Young Living? Dat kan hier.

XO Lindsey