Dé reden waarom innerlijke groei van invloed is op de wereldvrede. Wil jij weten wat de reden is waarom iedereen tijd & energie zou mogen investeren in persoonlijke ontwikkeling? En wil jij weten hoe het komt dat dit een invloed zou hebben op de wereldvrede? En dus op de levenskwaliteit van elk levend wezen?

Elk levend wezen wil groeien

Wanneer je een zaadje in de grond stopt én het vervolgens geen water of voedingsstoffen geeft, zal dit zaadje ervoor zorgen dat zijn wortels zo diep in de grond gaan groeien opdat het toch voedsel en water zou vinden. Dit zaadje zal ondanks alle moeilijke omstandigheden gaan groeien. En zal eenmaal het een plant of boom geworden is veel krachtiger zijn dan de plant of boom waarvan het zaadje de meest comfortabele voedingsbodem had.

Elk levend wezen wil groeien. Want dat is eenmaal de reden waarom we allemaal naar de aarde gekomen zijn. Om te ervaren, om te leren én om onze ziel te voeden. En hoe kan je iets leren als je het niet meemaakt, als je het niet kan ervaren, als je geen oplossingen zelf kan bedenken? Het leven geeft ons obstakels om te groeien.

In deze Nieuwe Tijd zie je rondom je dat er veel meer mensen vragen beginnen stellen bij het leven dat ze leiden. Ze voelen dat ze niet langer willen of kunnen leven op de manier waarop ze dat tot nu hadden gedaan. Ze voelen dat hun relatie, hun werk, hun leefsituatie veel meer energie vraagt dan goed voor hen is. Dat maakt dat mensen op zoek gaan én vaak meer naar zichzelf beginnen te luisteren. Want uiteindelijk betreed je de wereld altijd vanuit wie jij zelf bent. Alleen wat als je niet weet wie je werkelijk bent? Wat als je omgeving je altijd van alles verteld over wie je hoort te zijn, over wat je goed of net niet goed kan? Weet jij nog wie jij werkelijk écht bent? En klopt het beeld dat jij over jezelf hebt met de werkelijkheid?

Als jij sterker in je schoenen wilt staan, meer vanuit je kracht wil gaan leven dan mag je aan jezelf werken. Dan mag je innerlijk gaan groeien of je persoonlijk ontwikkelen. Want door vanuit Liefde naar jezelf en de wereld om je heen te kijken, zal je jouw leven kunnen veranderen zodat je opnieuw kan gaan bloeien.

Je bent niet alleen

Via persoonlijke ontwikkeling leer je dat je mag vertrouwen in jezelf, in je krachten én in het universum die je altijd ondersteunt! Je staat er nooit alleen voor ook al voelt het soms zo. Vertrouwen maakt sterk en krachtig! Het universum beloont je van zodra jij stappen zet in de richting van zelfontwikkeling, van vertrouwen in jezelf, van zelfacceptatie, van zelfliefde.

“Werken aan innerlijke groei betekent leven vanuit dankbaarheid en vertrouwen,

beloond door moeiteloos loslaten én moeiteloos veranderen.”

Deze verandering zorgt ervoor dat je meer gaat leven vanuit je gevoel met een leeg hoofd als gevolg. Een mens in verandering hoeft niet te vechten of zich angstig te voelen, want een mens in verandering (innerlijk aan het groeien) weet wat hij mag doen én wat hij mag verwachten. Een mens in verandering, in kracht is een lerende mens die weet hoe hij alles in zijn leven kan creëren ongeacht wat hij wenst. Niet door hard te werken, maar gewoon door te zijn én te leven vanuit zijn magische kracht, vanuit zijn innerlijke bron.

Innerlijke groei creëert mogelijkheden

Als jij de stap zet naar innerlijke groei zal ook jij mogen ervaren hoe het is om te leven vanuit dankbaarheid én vertrouwen. Jij zal moeiteloos weer de controle krijgen over wie je bent én over je leven! Door te werken aan jezelf zal je stappen zetten waar anderen vanuit hun angst blijven zitten. Ze kunnen hun pijnen en obstakels niet ombuigen in groei én uitdagingen. Ze blijven leven vanuit beperkingen én onmogelijkheden. Ze leven hun leven vanuit angst en ervaren veel boosheid, verdriet, zwaarte, schulden, problemen, verslavingen, ruzie, oneerlijkheid, of wat dan ook.

Vanuit angst creëer je een leven in negatieve energie. Kies jij voor innerlijke groei (en persoonlijke ontwikkeling) dan ga jij niet alleen voor jezelf een leven in positiviteit creëren. Ook je omgeving zal van je licht en groei de vruchten plukken. Wat maakt dat als elke mens op aarde zou werken aan zichzelf én zou gaan leven vanuit vertrouwen én Liefde, dit een positieve invloed zou hebben op de wereldvrede én op de kwaliteit van elk levend wezen op aarde.

Doe jij met me mee? Wil jij aan de slag met jezelf en eindelijk werk maken van innerlijke groei én wereldvrede?
Zorg dan dat je lid wordt van het membership “Circle2Power”. Klik hier voor meer info of post je vraag onder dit bericht.
Je zal er geen spijt van hebben. Integendeel je zal je afvragen waarom je die stap niet eerder had gezet!

In licht én Liefde,
tot in “Circle 2 Power” 😉