Waar haal jij de kracht en de drive vandaan om elke morgen op te staan? Wat wil je nog bereiken in je leven? En waar kan jij gepassioneerd mee bezig zijn? Waar haal jij al die energie vandaan? Dat zijn slechts enkele vragen die mensen me stellen. Wel dit is mijn antwoord.

Wat heb jij nodig?

We spenderen maanden van ons leven op sociale media. Je volgt misschien ook een tiental personen waarnaar je opkijkt en je afvraagt hoe die het toch doen? En misschien ben jij wel een boekenwurm die net zoals ikzelf regelmatig nieuwe (kan ook van de bib zijn) boeken in huis haalt om ze vervolgens te verslinden. Op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe uitdagingen…

We laten ons allemaal inspireren en voeden door anderen die reeds op het pad wandelen waar je ook wilt zijn. In deze tijd van verandering en de vraag naar meer authenticiteit zie ik mensen worstelen. Ze vinden geen aansluiting meer bij zichzelf. Soms weten ze niet goed hoe ze zich authentiek kunnen uiten. Ze volgen allerlei cursussen, nemen stappen die anderen hen zeggen zonder er écht zelf over na te denken. Met als gevolg dat ze na afloop het gevoel te hebben slechts een klein stapje verder te staan op dat pad. Hoe komt het?

Wel misschien omdat ze net in hun zoektocht naar wie ze werkelijk zijn, het belangrijkste ingrediënt vergeten zijn: hun kern. Je kern is je buikgevoel, je intuïtie, je creativiteit, je speelsheid,… het zit allemaal in jou. En net dat stukje vergeten ze door constant het antwoord te zoeken in de buitenwereld.

Verantwoordelijkheid voor je groei

Het mooiste compliment dat een klant mij gaf, was dat ze me dankbaar was omdat ik haar zelf de oplossing liet zoeken. Ik liep slechts met haar mee op haar pad. Ze vond zelf de oplossing voor haar probleem doordat ze kon aanhaken aan de energie van de oplossing. Hierdoor vond ze niet alleen een andere manier om haar leven in te richten.  Ook haar zelfvertrouwen kreeg een enorme boost. Ze kon ervaren welke kracht in haar verborgen zat en maakte opnieuw verbinding met haar kern. Het enige wat ik deed, was haar wijzen op de toen nog verborgen talenten. Ik liet het licht anders schijnen zodat ze zou zien wie ze werkelijk was. Ze nam die kans om te gaan leven vanuit haar authenticiteit. Zal ze hierdoor geen problemen meer op haar pad krijgen? Oh toch wel. Net zoals jij krijg ik ook nog regelmatig nieuwe problemen/uitdagingen op mijn pad. Want slechts op deze manier kunnen we leren en groeien.

Leven vanuit kracht & eenheid

Mooi mens, iedereen heeft die kracht & authenticiteit in zich. We zijn allemaal hetzelfde in ons uniek/verschillend zijn. We geven allemaal uiting aan een ander aspect van de bron. Dus wat zou ik zijn, als jij er niet was om me die andere kant te tonen? Wat heb je aan een wereld waarin we allemaal dezelfde richting uit kijken, allemaal hetzelfde eten, allemaal dezelfde mening delen, slechts één muziekgenre beluisteren. Het enige wat we allemaal in ons dragen, is de zoektocht naar onvoorwaardelijke Liefde. En hoe meer je jezelf ontwikkelt en jezelf gaat “realiseren”, hoe meer je die ongelooflijke kracht van Liefde elke dag in je leven zal ervaren. Je wordt als het ware zelf die Liefde. Dus mooi mens stop met zoeken naar wie je bent. Je bent het al. Ipv jezelf anders te gaan gedragen, van alles bij te leren, sta gewoon even stil bij wie je was als kind. Daar ligt jouw waarheid, jouw kern. Wees opnieuw die kleine jij… ga op ontdekking wie je opnieuw mag worden. En zet jezelf dan elke dag vanuit die energie, vanuit jouw authenticiteit in de wereld zodat ook wij mogen mee genieten van jouw werkelijke zijn.

Liefs,
Lindsey

PS: Lukt het je niet om te ontdekken wie je bent, zit je vast en heb je’r genoeg van? Wil jij ook stralen? Reserveer dan je transformatiesessie. Je zal nooit meer dezelfde zijn.