Loading...
Hoe kun je helemaal jezelf zijn en jezelf blijven2018-10-12T12:19:13+00:00

Jezelf zijn en jezelf blijven!

Hoe kun jij jezelf helemaal ontplooien zonder toegevingen te doen?

Direct aanmelden voor jezelf zijn & jezelf blijven!

Erken wie & wat je écht bent

Soms krijg je het gevoel dat de wereld in elkaar aan het storten is, de maatschappij gaat kapot. Echter niets is minder waar… de maatschappij wordt afgebroken om een nieuwe en betere wereld te creëren. Dat is ook de reden waarom zoveel mensen komen vast te zitten. Burn out, depressie, ziekte, trauma of verslaving… allemaal een signaal dat jouw leven niet in balans is. Ze worden uitgedaagd om hun eigen leven in handen te nemen. De meeste mensen weten niet wie ze werkelijk zijn of hebben een verkeerd beeld over zichzelf.

Misschien voel jij je ook overprikkeld zoals de deelnemers die deze cursus al gevolgd hebben. Een voor een schaamden ze zich voor hun probleem, waren wanhopig op zoek naar een oplossing, zaten vast. Ze voelden zich heel slecht en kwamen net zoals jij hier terecht. Met dat verschil dat zij ondertussen besloten daar iets aan te doen. Ben jij ook bereid om je kwaliteiten en talenten te ontdekken en te ontplooien zodat je helemaal jezelf kan zijn én blijven ongeacht de omstandigheden? Wil jij je Zelf leren kennen zodat jij je Zelf kan blijven?

De beste investering is die in jezelf!

Leer in 8 weken wat jij nodig hebt om elke dag jezelf te zijn.  Heb je genoeg van hoe je leven nu verloopt? Wil jij het ánders doen? Ben je klaar om goed voor jezelf te gaan zorgen? Als jij weet wie jij bent, zal jij meer rust in je hoofd ervaren. Je weet wat je wilt, waar je goed in bent én wat je hiervoor nodig hebt.

Doorheen de cursus loop ik als een co-piloot naast je. Door aan jezelf te werken en je bewust te worden van wie je werkelijk bent, zal je in staat zijn om je leven in handen te nemen. Je zal een gezonde balans vinden tussen tijd voor je gezin én tijd voor jezelf, tussen werk en privé of wat jij ook wilt!

In deze online cursus ga je onderzoeken wat jouw waarden & behoeften zijn, maar ook wat je blokkerende overtuigingen, angsten en emoties zijn. Je neemt je verwachtingspatroon onder de loep & zet de eerste stappen in vertrouwen naar het leven op jouw voorwaarden! Je leert je gevoeligheid begrijpen, omarmen en in te zetten als kracht.

Kortom, na deze cursus voel jij je opgelucht, ben jij relaxter, zelfverzekerder en sta je krachtiger in het leven met meer voldoening, balans en vrijheid. Waardoor jij geen vakantie meer hoeft te nemen van het leven, elke dag wordt een vakantie voor jou. Deze cursus is ideaal wanneer jij niet de tijd, het geld of de moed hebt om onmiddellijk met een coach persoonlijk aan de slag te gaan én toch niet langer wilt wachten om je jouw leven al in handen te nemen.

Direct aanmelden voor jezelf zijn & jezelf blijven!

8 weken + 8 modules

Over een periode van 8 weken ontvang je wekelijks een nieuwe module met lessen, video’s en oefeningen. Echter jij volgt de cursus op jouw tempo. Wanneer, waar en hoe jij wilt. Helemaal volgens je wensen! Ik ben makkelijk te contacteren via mail bij vragen of onduidelijkheden.

Module 1: Alles hangt samen

Module 2: Problemen, anders bekijken

Module 3: Leer jezelf bewust te uiten zodat je gehoord wordt

Module 4: Je bent goed zoals je bent

Module 5: Wie ben jij?

Module 6: Spiegelen, een uitdaging tot verandering

Module 7: Stress, een ziekte of een zegen

Module 8: Je hebt de keuze

Bonus: je weg naar vrijheid

Direct aanmelden voor jezelf zijn & jezelf blijven!

Jouw resultaten na het volgen van deze cursus!

  • Meer me-time: iedereen heeft recht op me-time. Enkel wanneer je voor jezelf zorgt, ben je in staat om te geven aan anderen.

  • Meer zelfvertrouwen: je straalt pas kracht uit als je jezelf het waard vindt. Toon je zoals je werkelijk bent zonder angst.

  • Meer vrijheid: als je goed in je vel zit, weet je hoe je jouw eigenheid naar voor kan brengen & opkomt voor jezelf op een respectvolle manier.

  • Bewuster leven: je neemt bewuste keuzes waardoor je exact manifesteert en creëert wat je wilt.

  • Gelukkig gevoel: door jezelf opnieuw te leren kennen, weet je wat je lichaam en ziel nodig heeft en zal jij meer voldoening & geluk voelen.

  • Innerlijke rust: innerlijke vrede is het mooiste resultaat dat je kan bereiken in het leven. In de cursus ontdek je jouw manier waardoor je meer los kan laten.

Jouw investering €249,-

Door deze training te volgen, leer je jezelf beter kennen. Je verwijdert alle randzaken over hoe je denkt te zijn tot de kern overblijft.
Kortom: je werkt aan je zelfbeeld voor meer rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen, beter weten wat je wilt én vooral weten of iets werkelijk bij je past. Maar daar stopt het niet, je krijgt meer controle over je leven doordat je vanuit je werkelijke zelf bewuste keuzes maakt.

Extra voordeel: je verliest geen tijd doordat het online is. Er zijn geen wachtlijsten, je kan onmiddellijk aan de slag. En ik ben bereikbaar via mail wanneer je vragen hebt of wanneer is niet duidelijk is. Sta sterker in je schoenen met een zelfbeeld die bij je past. Dus wat heb jij te verliezen door deze online training niet te volgen? Twijfel je toch nog? Start dan eerst met de gratis training, vraag een gratis skype-gesprek aan of stel je vraag via het contactformulier..

Direct aanmelden & in één keer betalen
Direct aanmelden & betalen in 5 termijnen