Keuzes maken, ik heb gekozen, en jij?

We zijn begin augustus. En als ik buiten kijk, laat het weer me zien dat we stilletjes aan de herfst ingaan. Dat betekent dat we enerzijds gaan oogsten van waar we de afgelopen maanden aan gewerkt hebben. En na de oogst gaan we evalueren. Wat ging goed, wat ga je opnieuw zaaien? Of wat gaan we anders aanpakken? Misschien zijn er wel zaken die je nooit meer wil oogsten.

Zelf heb ik door mijn keuze om zelfstandig ondernemer te worden al héél wat zorgen gehad. Daar wil ik voor goed kom af mee maken. Ik ben het beu om me zorgen te maken of er deze maand iets binnenkomt, hoe ik nieuwe klanten zal vinden. Want eerlijk ik ben het beu om op zoek te gaan naar klanten. Want weet je wat… dat werkt toch niet én ik word er alleen maar moedeloos van. En ik doe dat niet graag.

Ik kies, dus ik ben!

Daarom besloot ik om het gewoon anders aan te pakken. Want lieve ziel, je weet het of niet: het universum zorgt altijd voor je! En waar ik me vaak zorgen maakte om geld, liet het universum zien dat er altijd geld voor me is als ik het nodig heb. Dus ipv me zorgen te maken over geld ga ik mijn focus leggen op “wat kan ik doen zodat jij jou beter zal voelen”.

Elke dag sta ik op én denk “wat kan ik vandaag de wereld insturen zodat jij weet dat jij er niet alleen voor staat”. Welke waarde kan ik jou en nog vele andere zielen geven zodat jullie zien dat ook jullie een vrijer leven kunnen leiden. Wat vrijheid voor jou ook betekent!

Voor mij betekent vrijheid: elke dag kunnen doen waar ik die dag zin in heb, er kunnen zijn voor mijn gezin op de ogenblikken dat ik dat wil (ja want ook ik heb eens nood aan alleen zijn, hoe graag ik mijn gezin ook zie). Vrijheid voor mij is elke dag kunnen schrijven én creëren zodat de wereld er beter uit zal zien. Ik manifesteer elke dag mijn droomleven én ook ik doe dat niet alleen. Ik doe dit samen met het universum!

Wat is vrijheid voor jou? En wat zou jij er voor over willen hebben als er niets meer moest, maar alleen “mogen”. Wat als je alleen voor jezelf mag gaan zorgen? Wat als je onbeperkt tijd, geld, energie hebt? Wat zou je anders doen?

Keuzes maken: een magische staf of pil?

Toen ik begon met mijn praktijk wou ik koste wat kost iedereen helpen én soms bezorgde ik mezelf daardoor problemen. Om dan nadien vast te stellen dat die personen eigenlijk enkel op zoek waren naar één pilletje of een magische staf waarmee al hun problemen en zorgen zouden opgelost zijn. Maar weet je wat? Dat bestaat niet… het leven gaat er net om dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt, zelf ervaart én zelf leert wat jouw ziel nodig heeft. Want hoe trots ben je niet op jezelf als je iets overwonnen of iets geleerd hebt waarvan je dacht het niet te kunnen?

Ik heb geleerd dat als je mensen hun eigen verantwoordelijkheid ontneemt door hen te helpen of door het voor hen te doen (hoe lief dat ook bedoeld is) je het tegenovergestelde creëert:

  • ten eerste ga je over je eigen grenzen én
  • ten tweede ondermijn je daarme de kracht van de andere

DUS onthou dat “iedereen er zelf verantwoordelijk voor is om het contact met zijn of haar bron tot stand te brengen”. Want de bron is de kern van alle leven, de reden van alles wat jij ervaart en meemaakt.

Mensen kunnen pas het allermeeste uit hun leven (en uit hun business) halen als ze DE KANS KRIJGEN om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en daarin 100% de afstemming vinden, vanuit liefde en wederzijds respect. Niet vanuit oordeel en met de vinger naar de ander wijzen. DUS weet dat ook jij de keuze hebt…

Iets manifesteren, iets in de werkelijkheid creëren gaat vooral om dat JIJ die de keuze maakt of net niet… want jij moet zelf door al jouw obstakels en overtuiging heen. Jij mag jezelf een ander verhaal gaan vertellen, jij mag ZELF de afstemming weer vinden, jij mag zelf de beslissing en de verantwoordelijkheid nemen om weer terug bij jouw bron (diep in je) te komen.

Geef jezelf de toestemming om een 100% afgestemd leven te creëren EN geef de ander ook de volledige ruimte om een 100% afgestemd leven te creëren, enkel zo kunnen we allemaal een vrijer leven op aarde ervaren. Want eenmaal jij die nieuwe jij voelt én ervaart, zal het universum alles in het werk zetten om ervoor te zorgen dat jij de stappen neemt zodat je energie opnieuw hetzelfde is als jouw werkelijkheid. Zo kan jij het leven creëren zoals jij het nu nog in je dromen, visoenen of visualisaties ziet. Dus eerst stappen zetten én dan zal het universum je belonen… nooit andersom!

Groeien is persoonlijk

Lief, mooi mens, groeien als persoon, als ziel is héél persoonlijk. En niet iedereen heeft dezelfde noden op hetzelfde moment. Daarom als jij er klaar voor bent om meer te leren over jezelf, over het manifesteren van alles wat jij wilt in je leven én te leren hoe jij je authentieke zelf in de wereld kan zetten, dan nodig ik je uit om met mij samen aan de slag te gaan. Hoe? Via een workshop, transformatiesessie, verbindende cirkel,… Kies wat bij jou past.

Dank je wel om deze blog te lezen tot op het einde,
dit is jouw eerste stap naar een vrijer leven,

Véél Liefde voor jou,

Lindsey