Opeens was het daar… de stem in mijn hoofd. Eigenlijk was die stem er al mijn hele leven, alleen wist ik niet dat de stem niet “mijn stem” was.

Ik heb het altijd fascinerend gevonden hoe het kon dat je tegen jezelf kon praten in je hoofd zonder dat ook maar één mens kon “horen” of zelfs “zien” dat je een volledig verhaal in je hoofd aan het vertellen was. Schrijven, denken, ganse scenario’s gaan regelmatig door mijn hoofd. En vaak betrap ik mezelf erop dat ik tijdens het eten of in de auto (als ik zelf niet rij natuurlijk) naar aanleiding van één zin, één herinnering of één gedachte wegdroom. Ik ben er nog… maar mijn geest ontsnapt aan het leven op aarde.

Dagdromen over alle mogelijkheden

Je kent het wellicht wel dat heerlijke dagdromen. Die enkele minuutjes waarbij je even op een andere plaats ben. Misschien ben je dan wel op je favoriete vakantieplek aan het genieten van het leven. Of je ziet jezelf in je trouwjurk die speciale openingsdans inzetten.

Soms als ik naar een film kijk dan gebeurd het zelfs dat ik het gevoel heb dat ik op die plek ben waar de personages van de film zijn. En eigenlijk is dat niet zo abnormaal want je ziel kan het onderscheid niet maken tussen fictie en non-fictie, tussen een film en de werkelijkheid. Logisch dan hé dat ik keer op keer mee zit te janken met de film. Of dat kinderen plots bang worden van het donker.

Laatst kreeg ik zelfs tranen in mijn ogen toen ik hoorde dat iemand een compliment gaf. Dat was in een kinderserie op televisie, maar ik werd er zo door gepakt. Heel bijzonder hoe je ziel zich openstelt voor alle mooie dingen in deze wereld. En ja, dan kan het wel eens gebeuren dat je ziel zich “vergist” of zijn wij het die ons vergissen?

De tijd dringt

Je ziel herinnert immers veel meer dan wat wij ons bewust meestal kunnen herinneren. De sluier van vergetelheid die we meekregen door opnieuw te worden geboren, laat ons allerlei waardevolle herinneringen, kennis en wijsheid vergeten. Kennis die in onszelf verborgen ligt, wachtend tot jij het jou herinnerd. Codes die op slaapstand staan totdat ze opnieuw worden geactiveerd. Helende kracht die in jou aanwezig is met een waakvlammetje aan zodat je het zou terugvinden. NU is de tijd gekomen dat jij herinnert wie je hoort te zijn. Het leven gaat sneller, de tijd gaat sneller, de tijd begint te dringen.

Als wij mensen een mooiere, liefdevollere wereld willen creëren dan moeten we er NU werk van gaan maken. Elk mens dat nu op aarde is, krijgt de kans om in dit leven en dus in deze fysieke incarnatie te kunnen ascenderen. Dit betekent dat het mogelijk is om in dit leven over al je Goddelijke talenten en gaven te beschikken. Wanneer jij (en je ziel) ervoor kiest om gebruik te maken van deze unieke kans om te ascenderen dan is het nu de tijd om hier bewust werk van te maken. Door aan jezelf te werken, kan je jouw essentie/je kern/je ziel in de materie brengen. Dat betekent dat je jouw leven vormgeeft vanuit de energie van je ziel. Je fysieke lichaam wordt één met je ziel waardoor je onsterfelijk wordt op het ogenblik van je ascensie.

Het leven zal je inhalen als je blijft meelopen in de ratrace van het leven. Je zal tijd tekort komen om datgene te gaan doen waarvoor je werkelijk hier bent, mooi mens. Aub, neem deze woorden serieus en ter harte… je zal jezelf hiermee een grote dienst beweren. Van zodra je op het pad van ascensie loopt, stroomt overvloed op elk vlak van je leven naar je toe. Dus verlies je nu niet in de valkuilen van de 3D wereld die nog op aarde heersen. Laat je niet afleiden door de schijnbare macht, schoonheid en voldoening dat materie je kan geven. Want de werkelijkheid is dat materie tijdelijk en vergankelijk is. Jij bent onsterfelijk. Je ziel is onsterfelijk. Gebruik de energie die dagelijks tot jouw beschikking staat wijs en goed. Het universum zal je rijkelijk belonen. Kies voor jezelf, kies voor jouw ascentie. De wereld, het universum, je ziel en jouw galactische broeders en zusters wachten op je.

In Liefde met jullie allen,

Liefs, Lindsey

(geschreven samen met mijn leraar & mentor opgestegen Meester Kuthumi)

PS: Wil jij werk maken van je ascensie? Wil je groeien? Wil je ondersteuning? Stuur me een pb voor jouw transformatiesessie.