Liefdesrevolutie Event

Laat je onderdompelen in Liefde en ervaar hoe het is om te leven vanuit een Hoger Bewustzijn, vanuit eenheid. Laat je omringen door Liefde in al zijn facetten. Het Liefdesrevolutie Event is een antwoord op de harde wereld zoals we ze soms kennen. Tijdens het Liefdesrevolutie Event kan jij ontdekken dat JIJ ook Liefde bent. Het event brengt spiritualiteit in een modern jasje. Leer je verbinden met je kern, de natuur en het universum. We zullen werken met de elementen water, vuur, aarde en lucht. En we laten de emoties woede/boosheid, verdriet en angst doorheen de dag langskomen.

Dinsdag 7 mei 2019

Programma in een notendop

09u45 ontvangst (exacte plaats wordt meegedeeld na inschrijven)

10u00 verbinden met de natuurlijke delen in jezelf (gaat door in het bos)

12u00 lunch (broodjes) & vuurceremonie

13u00 loslaten en omarmen (gaat door op het strand)

15u00 voorziene einde (kan wat uitlopen)

Ervaren staat doorheen de dag centraal. Aan de hand van verschillende oefeningen en visualisaties zal jij je kunnen verbinden met de krachten van de natuur. En wellicht zal jij een heleboel inzichten en boodschappen mogen ontvangen.

Meebrengen

Strandlaken of picknickdeken, slippers (of schoenen waar jij je comfortabel in voelt), losse comfortabele kledij, schijfgerief, je goed humeur, iets tegen de zon (als het te warm is die dag). Een lunch in de vorm van een biologische broodmaaltijd wordt voorzien, als ook thee, koffie en water. Wil je iets anders, gelieve dat dan zelf mee te brengen.

Inschrijven voor het event

Prijs voor deelname: 45,00 euro

Het event gaat door op het strand en bos van De Haan. De exacte plaats wordt meegedeeld na inschrijving. Inschrijven kan via het contactformulier. Je inschrijving is pas definitief nadat wij je betaling hebben ontvangen op BE88 7390 1773 5641 met vermelding van je naam + event 2019.

Na ontvangst van je betaling stuur ik je een bevestigingsmail en meer concretere info. Heb je nog vragen? Stel je vraag hier. Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige evenementen, andere workshops of cursussen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.