Penta Power Gold Tag

 97,00

De Gold Tag neutraliseert de mogelijke schadelijke componenten van straling en stress, en versterkt de levenskracht van al wat erop ligt.

Heel makkelijk om mee te nemen in je handtas of boekentas.

Artikelnummer: 0003-5 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Verhoogt het energetisch veld in de ruimte rondom

Stressfactoren hangen overal in de lucht. Hierdoor kan u snel uit balans raken. Met de Penta Power Gold Tag vult u de ruimte waar u zich bevindt met een verhoogd energetisch veld. De passieve kwantumtechnologie in de Gold Tag neutraliseert de mogelijke schadelijke componenten van straling en stress, en versterkt de levenskracht van al wat erop ligt.

Deze gouden steun is zeer gemakkelijk mee te nemen. Wat de Penta Power Home Tag doet voor uw hele huis, dat doet de Penta Power Gold Tag in de ruimte rondom u, waar u ook bent.

Toepassingen

  • Op verplaatsing: Neem de Penta Power Gold Tag mee in uw tas of bagage: in de wagen, op het openbaar vervoer, op reis, naar het werk … Leg hem op een tafel, bureau, nachtkastje, in de kinderkamer, in de koelkast … Hij start dadelijk met zijn positieve uitstraling. De Gold Tag is complementair aan de Penta Power Pendant.
  • Voor het energetisch opladen van voeding en drank: Zet of leg een kan water, fruit of andere voedingsmiddelen op de Penta Power Gold Tag. U kan er ook bevroren producten op laten ontdooien. De Gold Tag is complementair aan de Penta Power Home Tag. Ook ideaal om je edelstenen mee te reinigen.

Specificaties en formaat

Diameter: 13 cm

Stevige ondergrond

Afwasbaar met de hand!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Penta Power Gold Tag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *