DROPS 15

 30,00

DROPS 15 is een gamma van energetische druppels die uw zelfhelend vermogen stimuleren.

Op een zachte, oorzakelijke manier brengen ze u terug naar wie u in wezen bent.

Lees verder wat deze krachtige druppels voor jou kunnen betekenen.

Artikelnummer: 0002-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Het DROPS 15-gamma bestaat uit een aantal flesjes met druppels om in te nemen, naast de BEAUTY SPRAY 15 en de AURA SPRAY 15.

De DROPS 15 zijn veilig te combineren met andere behandelingen, homeopathische middelen, medicijnen, kruiden en supplementen

DROPS 15 ondersteunen je bij jouw uitdagingen!

3 producten zijn specifiek gericht op energetische afvoer: om vooruit en voluit te gaan in het leven is het noodzakelijk dat we onze mentale, emotionele en fysieke ballast loslaten. Hierdoor komt er ruimte vrij om op alle vlakken van ons zijn in eenheid te stromen: geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk.

EMO 15, CLEANSE 15 en HEAL 15 ondersteunen dit proces energetisch.

3 producten die specifiek gericht zijn op energetische aanvoer: de vrijgekomen ‘ruimte’ kan nu ingevuld worden met nieuwe, bewuste, liefdevolle energie en keuzes en met gebalanceerde lichaamsprocessen, -functies en -ritmes. Op die manier kunnen we bewuster, liefdevoller, gelukkiger en gezonder leven.

LOVE 15, RHYTHM 15 en FOREVER YOUNG 15 ondersteunen deze opbouw energetisch.

Opmerking

DROPS 15 zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde en getrainde DROPS 15-therapeuten. Enkel zo weet je dat je de juiste DROPS 15 gebruikt ter ondersteuning in je proces naar balans. Daarom worden de druppels uit het gamma DROPS 15 ook enkel opgestuurd na een persoonlijk contact. Wil je meer weten over dit product neem dan contact op. Wil je DROPS 15 nabestellen? Dan kan je dit via deze webshop doen.

Extra informatie

DROPS 15

EMO15, CLEANSE 15, HEAL 15, LOVE 15, RHYTHM 15, FOREVER YOUNG 15

Aantal

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DROPS 15” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *