Loading...
Over Liniona’s 2018-02-05T09:16:49+00:00

Welkom bij Liniona’s Shop!

Op welk vlak wil jij in balans komen of je verder ontwikkelen?

Fysiek in balans

mentaal/emotioneel

energetisch/spiritueel

stralingseffect neutraliseren

vitaal water

Zelfhelend vermogen stimuleren

Liniona is mijn naam (Lindsey) in het Keltisch. En betekent: De Heerseres (iemand die sterk, moedig en eerlijk is). Liniona’s shop beoogt het “natuurlijk in balans zijn”, dus op de 4 niveaus van je mens-zijn: fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch/spiritueel.

Fysiek

Als jij volledig in balans wilt zijn dan is het belangrijk om balans te creëren op de 4 niveaus van je mens-zijn. Het fysieke is één van deze niveaus. Het lichaam is je voertuig én mag dus ook goed verzorgd worden. Ben jij op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten zoals douchegel, shampoo, etherische oliën, thee, superfoods, zeezouten, tandpasta en nog zoveel meer? Of wil jij een natuurlijk huishouden? Kijk dan zeker onder de rubriek fysiek in balans.

Ja, naar de webshop

Mentaal

Het mentale niveau vormt een tweede laag van je mens-zijn. Hier krijgen jouw gedachten vorm. Echter doorheen je opvoeding neem je overtuigingen, waarden en normen over zonder je hier 100% bewust van te zijn. Doorheen je leven verander je, groei je én passen niet alle overtuigingen en meningen nog volledig bij je. Daarom is het belangrijk om je bewust te worden van al jouw waarden en normen, overtuigingen, gewoonten. In de online cursussen kan je hiermee aan de slag gaan. Dus als jij momenteel niet het leven hebt waar je 100% tevreden mee bent dan kunnen de cursussen of coaching een meerwaarde voor je zijn. Klik op de button als je meer wilt weten.

Ja, vertel me meer!

Emotioneel

Het emotionele vlak is het derde niveau. Dit zijn je gevoelens, je intuïtie. Zij vertellen je meer over wat goed voor je is én wat niet bij je past. Je gevoelens zijn je gids, je leidraad. Door naar je intuïtie te luisteren, kom je meer te weten wie jij werkelijk bent. Echter wanneer je buiten je comfortzone wilt stappen houdt angst je tegen. Door te leren waar die angst vandaan komt, door bewust te worden van jouw emoties en gevoelens kan jij weer verder groeien. Heb je het gevoel dat je emotioneel in de knoop ligt? Dan kan coaching je weer op weg helpen. Samenwerken kan op verschillende manieren. Klik op de button om meer te weten.

Ja, ik wil meer weten.

Energetisch/spiritueel

Het laatste niveau van je mens-zijn is het energetische. Vaak ook wel gekend als zijnde je spiritualiteit, je gevoeligheid voor energie in al zijn vormen. Net zoals je jouw fysieke lichaam goed mag verzorgen, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf energetisch kan beschermen en reinigen. Via aromatherapie en energetische druppels kan je onder andere je energetische lichaam ondersteunen. Echter wil jij leren hoe je contact maakt met je gidsen, hoe je praat met engelen of wat jouw doel hier op aarde is? Ook hiervoor kan je terecht bij Praktijk de Indigodroom. Klik de button om meer te weten te komen.

Ja, ik wil meer weten over deze diensten.

Alle producten die je op mijn site vindt voldoen aan wat ik noem “Love & Green”.
Daarmee bedoel ik dat deze producten in eerste instantie groen zijn, natuurlijk of biologisch. En ten tweede door natuurlijke producten te gebruiken zorg je goed voor jezelf op alle vlakken van je mens-zijn.