Loading...
Over mij 2017-11-03T10:16:22+00:00

Hallo mooi mens!

Ik vind het altijd moeilijk om te zeggen wie ik ben. Los van de gevolgde opleidingen en de ervaringen die ik heb. Daarom koos ik ervoor om mezelf in enkele woorden te omschrijven. Deze woorden omschrijven goed wie ik ben en waar ik voor sta:

positief, intuïtief, creatief, inspirerend, krachtig, speels en vooral de béste in mezelf zijn!

Verder mag ik mezelf ook moeder van 2 schatten van kinderen (°2008 en °2010) noemen. Die (b)engeltjes hebben ervoor gezorgd dat ik met volle overtuiging voor mijn levensdoel heb gekozen. Namelijk mijn eigen onderneming waar ik jou mag inspireren en ondersteunen zodat je kan groeien op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau naar een leven in harmonie.

Lindsey Knockaert

Kort & bondig

Al van jongs af ben ik getriggerd door het menselijke brein. Daarom ging ik als 18-jarige psychologie studeren. Na mijn studies succesvol te hebben afgerond begon ik mijn loopbaan bij de Federale en later ook de Lokale Politie.

Telkens gaf ik alles van mezelf om te groeien in mijn job en deze tot in de perfectie uit te voeren. Echter de drang naar perfectie en zelfontplooiing zorgde er ook voor dat ik in 2012 te maken kreeg met een burn-out. Aanvankelijk zag ik dat als een last. Ik was moe, had geen energie. Zat meer bij de huisarts dan goed voor me was. Slapeloze nachten… En het ergste: ik voelde me alleen op deze wereld met deze rare ziekte. Want een burn-out hebben was een teken van zwakte (dacht ik toen…).

Ik vond het niet leuk en wou dat alles zo snel mogelijk weer veranderde. Echter enkele jaren later ben ik mijn lichaam dankbaar voor de burn-out. Het gaf me de kans om mezelf én mijn leven onder de loep te nemen. Ik nam terug verantwoordelijkheid over mijn leven. En zette de eerste stappen naar het leven dat ik wou, mijn droomleven.

Cirkel naar vrijheid!

Tijdens de zoektocht naar mezelf ontdekte ik dat ik hooggevoelig was waardoor de prikkels van de huidige maatschappij ervoor zorgden dat ik constant onder stress stond. Door wekelijkse yoga-sessies te volgen kwam ik weer in contact met mijn innerlijke kind. Ik kwam weer thuis bij mezelf! Ik vond meer innerlijke rust. Ja, ik schrijf innerlijke rust omdat dit het enige is wat je uiteindelijk zelf in de hand hebt… Zeker met 2 kleine kinderen in huis…

In de jaren na de burn out in 2012 leerde ik hoe ik voor mezelf kon zorgen. Ik leerde hoe ik als indigo mijn plek in de wereld kon innemen zonder te moeten inboeten aan mijn onvermoeibare drang om anderen te helpen.

Tijdens mijn groeiproces merkte ik ook dat mijn kinderen geboren zijn met een hoger bewustzijn. Meer nog… door hen leerde ik meer over mijn eigen spiritualiteit. In mijn zoektocht naar manieren om hen te helpen hun gevoeligheid in te zetten als een kracht kwam ik meermaals mezelf tegen… En geloof me: als ik denk “nu heb ik echt alles onder de knie” dan komen ze met iets nieuws… Ken je dat gevoel?

In ieder geval door alles zelf te doorleven, weet ik hoe uitdagend en tegelijkertijd hoe lastig het is om hooggevoelige kinderen, indigo’s, kristalkinderen,… kortom nieuwetijdskinderen op te voeden. Telkens weer dagen ze je uit om op zoek te gaan naar een gezonde balans tussen positief opvoeden én grenzen stellen. En dan mag ik niet vergeten om voor mezelf te zorgen. Elke dag confronteren mijn kinderen me met mijn eigen grenzen en dagen ze me uit om MIJN leven in handen te blijven nemen.

Indigodroom vertaalt!

Vanuit dit besef is het verlangen gegroeid om die kennis met anderen te delen. Via mijn praktijk wil ik mijn Indigodroom in de wereld zetten. Ik wil het leven van ouders, kinderen en jongeren verbeteren door hen te inspireren en te ondersteunen. Ik wil iedereen in alle openheid en rust laten groeien naar meer bewustzijn en innerlijke rust zodat ook zij een evenwichtig leven leiden. En door mijn gedrevenheid stop ik niet vooraleer ik mijn doel heb bereikt.

De kleur indigo wordt geassocieerd met zelf-verantwoordelijkheid. Door meer te geloven en te vertrouwen op je intuïtie en instincten (op je kern/je ziel), kan jij je droom leven!

De indigokleur staat ook voor het zesde chakrapunt (energie-opnamepunt van het lichaam): het voorhoofdchraka of derde oog.  Dit is het centrum van de intuïtie en ons vermogen om goed te kunnen visualiseren (voorstellen van je droom, van hetgeen je wil bereiken). Vanuit dit punt kun je contact maken met de kosmos en je gidsen. Het zesde chakrapunt staat eveneens voor focus en het duidelijk zien van het groter geheel. De zaken zien zoals ze werkelijk zijn.

Alles start met een droom, een intentie. Als je weet wie je in wezen bent, zet je de eerste stap naar het leven van je dromen. Alles begint en eindigt immers bij jezelf. Als je zelf niet gelukkig bent doordat jij je droom niet kan beleven, kun je anderen ook niet gelukkig maken.

Door een hoger bewustzijn kan je groeien, innerlijk tot rust komen én luisteren naar JOUW verlangens!

Ik kan je helpen om innerlijke rust te krijgen!

Wij matchen!

Wij matchen als je jezelf herkent in één van de onderstaande omschrijvingen.

Het leven kan ánders, ook dat van jou!

  • Je bent op zoek naar meer vrijheid en harmonie in jouw leven

  • Je gelooft dat het leven ánders kan en mag.

  • Je ervaart, voelt en ziet dingen die je bang of onzeker maken

  • Je wilt leren hoe jezelf te blijven in elke situatie

  • Je wilt je eigen dromen en doelen in de wereld zetten

  • Je gelooft in leven vanuit je talenten en kwaliteiten

Hoe kan jouw leven anders?

Ik help jou met het ontdekken en verruimen van de omschrijving en het beeld over hoe jij denkt te zijn. Ik ondersteun je bij het loslaten van wat je geleerd hebt over wie je zou zijn! Ik leer je hoe te leven vanuit je authentieke jij!

Want de manier waarop we onszelf omschrijven, bepaalt de manier waarop jij jezelf behandeld. De manier waarop jij jezelf ziet, bepaalt hoe jij je jezelf ziet in relaties (zowel met anderen als die van jezelf). Maar het bepaalt ook je job, je carrière, hobby’s… je hele leven!

Verander je wereld door de kijk op jezelf!

Wie ben ik?

Na een aantal verwarde dagen vroeg ik mijn innerlijke leiding wie ik nu eigenlijk ben. En het antwoord wil ik met jou delen opdat jij weet wie ik ben én wat ik voor jou kan betekenen.

“Ik ben een ziel op doortocht. Ik kom ervaren hoe het aardse leven is. Hoe het voelt om verdrietig te zijn, om pijn te voelen, ik leer hoe ik met mijn fysieke lichaam moet omgaan. Want hoe zeer het mij ook dient voor sommige zaken beperkt het mij ook. Als je me vraagt,  wat doe je van werk? Dan weet ik het niet. Want mijn werk is mijn leven. En leven op aarde is mijn werk/mijn passie. Ik ervaar, ik voel, ik luister en ik zie… ik probeer het te begrijpen maar aardse woorden zijn te beperkt. Door te leven in dualiteit weet ik hoe het anders mag zijn hier op aarde. Door te weten hoe ik het niet meer wil, kan ik mijn leven en dat van mijn zielenfamilie veranderen. 

Door het principe “walk your talk” toe te passen, kan ik samen met vele van de lichtwezens hier op aarde jullie allemaal naar een nieuwe aarde leiden. Noem me een spiritueel leraar, een engelentherapeut of life coach… het maakt niet uit. Dat is slechts een rol die ik aanneem volgens aardse normen. Ik leef vanuit mijn ZIJN. Dat is wie ik ben, ik toon jullie wie jullie werkelijk zijn en waar het leven écht over gaat. Ik laat mijn licht schijnen zodat de zoekende zielen weten welke kant ze op mogen gaan. Samen met moeder natuur zullen we deze beschaving naar een hoger niveau tillen, zoals wij het herinneren in ons collectief onderbewuste! Dit is wie ik ben en hoe ik me zal tonen aan de wereld. Een ziel met een missie… een engelen bewustzijn in een mensenlichaam. Niets meer, niets minder. Ik ben die ik ben!

Elk leven kan anders. Volg je eigen sterrenlicht! En niet dat van iemand anders. Alleen dan vind je het blijvende, ware geluk!”

Zet stappen naar een leven in vrijheid en harmonie!

Eén worden met jezelf!

Je leert over liefde, over jezelf! Tijdens een blauwdruk zielscoaching krijg je inzicht en bewustwording in alle aspecten van je leven. Harmonie en rust komen in je leven. Je voelt je krachtig! GELUK en onvoorwaardelijke LIEFDE voor jezelf en je leven staan voorop!

PS: Heb jij jouw gratis producten al gekozen?

Leuke weetjes over mij

  • Langs het strand wandelen geeft mij rust. Daarom ben ik zo blij dat ik aan zee woon. Verder vind ik het spannend om nieuwe dingen te ontdekken en verkennen. Ik heb die uitdagingen wel nodig om in balans te blijven. Ik ben actief en energiek. Een dagje opruimen geeft me ruimte in mijn hoofd. Ik stel mijn kwaliteiten en talenten graag ten dienste van anderen. Ik kan ook genieten van de momenten waarop ik alleen ben.

  • Ik zie mezelf als een reisleider voor mensen om me heen. Ik wil hen inspireren om stappen te zetten in de richting van hun droomleven. Moeder zijn is voor mij alles omarmen in onvoorwaardelijke liefde. Ja, ook de minder leuke momentjes… Tegelijkertijd zijn mijn kinderen mijn bron van creativiteit en inspiratie. Mijn ervaringen, leermomenten schrijf ik graag op om te delen met jullie.