Loading...
Over mij2018-05-24T13:49:58+00:00

Ik ben …

Ik vind het altijd moeilijk om te zeggen wie ik ben. Los van de gevolgde opleidingen en de ervaringen die ik heb. Daarom koos ik ervoor om mezelf in enkele woorden te omschrijven. Deze woorden omschrijven goed wie ik ben en waar ik voor sta:

positief, intuïtief, creatief, inspirerend, krachtig, speels en vooral de béste in mezelf zijn!

Verder mag ik mezelf ook moeder van 2 schatten van kinderen (°2008 en °2010) noemen. Die (b)engeltjes hebben ervoor gezorgd dat ik met volle overtuiging voor mijn levensdoel heb gekozen. Namelijk mijn eigen onderneming waar ik jou mag inspireren en ondersteunen zodat je kan groeien op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau naar een leven in harmonie & vrijheid.

Een burn-out als keerpunt

Al van jongs af ben ik getriggerd door het menselijke brein. Daarom ging ik als 18-jarige psychologie studeren. Na mijn studies succesvol te hebben afgerond begon ik mijn loopbaan bij de Federale en later ook de Lokale Politie.

Telkens gaf ik alles van mezelf om te groeien in mijn job en deze tot in de perfectie uit te voeren. Echter de drang naar perfectie en zelfontplooiing zorgde er ook voor dat ik in 2012 te maken kreeg met een burn-out. Aanvankelijk zag ik dat als een last. Ik was moe, had geen energie. Zat meer bij de huisarts dan goed voor me was. Slapeloze nachten… En het ergste: ik voelde me alleen op deze wereld met deze rare ziekte. Want een burn-out hebben was een teken van zwakte (dacht ik toen…).

Ik vond het niet leuk en wou dat alles zo snel mogelijk weer veranderde. Echter enkele jaren later ben ik mijn lichaam dankbaar voor de burn-out. Het gaf me de kans om mezelf én mijn leven onder de loep te nemen. Ik nam terug verantwoordelijkheid over mijn leven. En zette de eerste stappen naar het leven dat ik wou, mijn droomleven.

Een ziel op doortocht 

Na een aantal verwarde dagen vroeg ik mijn innerlijke leiding wie ik nu eigenlijk ben. En het antwoord wil ik met jou delen opdat jij weet wie ik ben én wat ik voor jou kan betekenen.

“Ik ben een ziel op doortocht. Ik kom ervaren hoe het aardse leven is. Hoe het voelt om verdrietig te zijn, om pijn te voelen, ik leer hoe ik met mijn fysieke lichaam moet omgaan. Want hoe zeer het mij ook dient voor sommige zaken beperkt het mij ook. Als je me vraagt,  wat doe je van werk? Dan weet ik het niet. Want mijn werk is mijn leven. En leven op aarde is mijn werk/mijn passie. Ik ervaar, ik voel, ik luister en ik zie… ik probeer het te begrijpen maar aardse woorden zijn te beperkt. Door te leven in dualiteit weet ik hoe het anders mag zijn hier op aarde. Door te weten hoe ik het niet meer wil, kan ik mijn leven en dat van mijn zielenfamilie veranderen. 

Door het principe “walk your talk” toe te passen, kan ik samen met vele van de lichtwezens hier op aarde jullie allemaal naar een nieuwe aarde leiden. Noem me een spiritueel leraar, een engelentherapeut of life coach… het maakt niet uit. Dat is slechts een rol die ik aanneem volgens aardse normen. Ik leef vanuit mijn ZIJN. Dat is wie ik ben, ik toon jullie wie jullie werkelijk zijn en waar het leven écht over gaat. Ik laat mijn licht schijnen zodat de zoekende zielen weten welke kant ze op mogen gaan. Samen met moeder natuur zullen we deze beschaving naar een hoger niveau tillen, zoals wij het herinneren in ons collectief onderbewuste! Dit is wie ik ben en hoe ik me zal tonen aan de wereld. Een ziel met een missie… een engelen bewustzijn in een mensenlichaam. Niets meer, niets minder. Ik ben die ik ben!

Elk leven kan anders. Volg je eigen sterrenlicht! En niet dat van iemand anders. Alleen dan vind je het blijvende, ware geluk!”

Van jezelf houden om innerlijke rust te krijgen!

Wie wil jij zijn?

In wezen gaat het niet om wat je doet of wie je bent. Het is veel belangrijker om te weten wie je wilt zijn want dan weet je wat je mag gaan doen met je leven. Om zelf op die vraag te antwoorden: “Wie wil ik zijn?” Ik ben al een krachtige coach die weet wat ze wilt. En ik leer mijn klanten over Liefde en hoe ze een spirituele life-style kunnen leven. Ik ben ook een online ondernemer die een laptop life style leeft waardoor ik nog méér vrijheid mag ervaren.

Verder ben ik de spiritueel life coach die mensen beroert, die spiegelt en zaadjes plant. De coach die diepe transformaties op gang brengt en ondersteunt. En daarom zet ik dat elke dag opnieuw in de wereld. En kies ik elke dag opnieuw voor mijn brandend verlangen! Ik doe wat nodig is om in verbinding en partnership met het universum een imperium te creëren op vlak van bewustwording. Elke keer opnieuw… zodat ook jij weet wie jij wilt zijn. Zodat jij leert dat je elke keer opnieuw de keuze hebt om bewust te leven of geleefd te worden.

Dat is wat ik jou wil leren: maak elke dag bewuste keuzes, volg je gevoel én leer meer over het leven. Enkel zo zal ook jij werkelijke vrijheid mogen ervaren. Je bent niet zomaar hier op aarde. Wat wil jij leren? Wat heb jij hier te doen?

Baas worden over je leven

Leer over het leven, leer hoe je weer verantwoordelijkheid neemt over jouw leven, leer over geven en ontvangen, leer over grenzen, leer over onvoorwaardelijke Liefde, leer over wie je bent! Kortom werk aan je bewustwording als je opnieuw de baas over je leven wilt zijn. Balans, voldoening en rust komen in je leven. Je voelt je krachtig! GELUK en onvoorwaardelijke LIEFDE voor jezelf en het leven als rode draad door je leven!

Ik deel heel graag mijn kennis en ervaringen met jou opdat jij het leven kan leiden waar je recht op hebt. Een leven vanuit je Hart in balans met je aardse denken.

Leuke weetjes over mij

  • Langs het strand wandelen geeft mij rust. Daarom ben ik zo blij dat ik aan zee woon. Verder vind ik het spannend om nieuwe dingen te ontdekken en verkennen. Ik heb die uitdagingen wel nodig om in balans te blijven. Ik ben actief en energiek. Een dagje opruimen geeft me ruimte in mijn hoofd. Ik stel mijn kwaliteiten en talenten graag ten dienste van anderen. Ik kan ook genieten van de momenten waarop ik alleen ben.

  • Ik zie mezelf als een reisleider voor mensen om me heen. Ik wil hen inspireren om stappen te zetten in de richting van hun droomleven. Moeder zijn is voor mij alles omarmen in onvoorwaardelijke liefde. Ja, ook de minder leuke momentjes… Tegelijkertijd zijn mijn kinderen mijn bron van creativiteit en inspiratie. Mijn ervaringen, leermomenten schrijf ik graag op om te delen met jullie.