Ik ben Lindsey

Ik ben de bezielster en oprichter van Praktijk de Indigodroom. En natuurlijk ben ik nog veel meer dan dat los van de gevolgde opleidingen en de ervaringen die ik heb opgedaan. Daarom koos ik ervoor om mezelf in enkele woorden te omschrijven. Die omschrijven goed wie ik ben en waar ik voor sta:

positief, intuïtief, creatief, inspirerend, krachtig, speels en vooral de béste in mezelf zijn!

Verder mag ik mezelf ook moeder van 2 schatten van kinderen (°2008 en °2010) noemen. Die (b)engeltjes hebben ervoor gezorgd dat ik met volle overtuiging voor mijn levensdoel heb gekozen. Namelijk mijn eigen onderneming waar ik jou mag inspireren en ondersteunen zodat je kan groeien op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau naar een rustig leven in harmonie & vrijheid.

Een burn-out als keerpunt

Al van jongs af ben ik getriggerd door het menselijke brein. Daarom ging ik als 18-jarige psychologie studeren. Na mijn studies succesvol te hebben afgerond begon ik mijn loopbaan bij de Federale en later ook de Lokale Politie.

Telkens gaf ik alles van mezelf om te groeien in mijn job en deze tot in de perfectie uit te voeren. Echter de drang naar perfectie en zelfontplooiing zorgde er ook voor dat ik in 2012 te maken kreeg met een burn-out. Aanvankelijk zag ik dat als een last. Ik was moe, had geen energie. Zat meer bij de huisarts dan goed voor me was. Slapeloze nachten… En het ergste: ik voelde me alleen op deze wereld met deze rare ziekte. Want een burn-out hebben was een teken van zwakte (dacht ik toen…).

Ik vond het niet leuk en wou dat alles zo snel mogelijk weer veranderde. Echter enkele jaren later ben ik mijn lichaam dankbaar voor de burn-out. Het gaf me de kans om mezelf én mijn leven onder de loep te nemen. Ik nam terug verantwoordelijkheid over mijn leven. En zette de eerste stappen naar het leven dat ik wou, mijn droomleven.

Een ziel op doortocht 

Na een aantal verwarde dagen vroeg ik mijn innerlijke leiding wie ik nu eigenlijk ben. En het antwoord wil ik met jou delen opdat jij weet wie ik ben én wat ik voor jou kan betekenen.

“Ik ben een ziel op doortocht. Ik kom ervaren hoe het aardse leven is. Hoe het voelt om verdrietig te zijn, om pijn te voelen, ik leer hoe ik met mijn fysieke lichaam moet omgaan. Want hoe zeer het mij ook dient voor sommige zaken beperkt het mij ook. Als je me vraagt,  wat doe je van werk? Dan weet ik het niet. Want mijn werk is mijn leven. En leven op aarde is mijn werk/mijn passie. Ik ervaar, ik voel, ik luister en ik zie… ik probeer het te begrijpen maar aardse woorden zijn te beperkt. Door te leven in dualiteit weet ik hoe het anders mag zijn hier op aarde. Door te weten hoe ik het niet meer wil, kan ik mijn leven en dat van mijn zielenfamilie veranderen. 

Door het principe “walk your talk” toe te passen, kan ik samen met vele van de lichtwezens hier op aarde jullie allemaal naar een nieuwe aarde leiden. Noem me een spiritueel leraar, een engelentherapeut of life coach… het maakt niet uit. Dat is slechts een rol die ik aanneem volgens aardse normen. Ik leef vanuit mijn ZIJN. Dat is wie ik ben, ik toon jullie wie jullie werkelijk zijn en waar het leven écht over gaat. Ik laat mijn licht schijnen zodat de zoekende zielen weten welke kant ze op mogen gaan. Samen met moeder natuur zullen we deze beschaving naar een hoger niveau tillen, zoals wij het herinneren in ons collectief onderbewuste! Dit is wie ik ben en hoe ik me zal tonen aan de wereld. Een ziel met een missie… een engelen bewustzijn in een mensenlichaam. Niets meer, niets minder. Ik ben die ik ben!

Elk leven kan anders. Volg je eigen sterrenlicht! En niet dat van iemand anders. Alleen dan vind je het blijvende, ware geluk!”

Van jezelf houden om innerlijke rust te krijgen!

Wie wil jij zijn?

In wezen gaat het niet om wat je doet of wie je bent. Het is veel belangrijker om te weten wie je wilt zijn want dan weet je wat je mag gaan doen met je leven. Om zelf op die vraag te antwoorden: “Wie wil ik zijn?” Ik sta al krachtig in het leven en ik weet wat ik wil. Mijn klanten leer ik over Liefde, over het leven en hoe ze een spirituele life-style kunnen leven.

Als transformatiecoach ondersteun ik mensen die zichzelf beter willen leren kennen. Hierdoor ontdekken ze hun schepperskrachten waardoor ze het heft in handen nemen en vanuit hun volle potentieel in het leven gaan staan. Door bewuster te worden over zichzelf & hun talenten volledig te ontplooien, creëren ze een nieuw leven met meer geluk, rust en voldoening. En door hun essentie te omarmen als wie ze zijn, staan zij elke dag vrij in het leven en gebruiken ze hun passie ten dienste van de wereld.

Leuke weetjes over mij

  • Langs het strand wandelen geeft mij rust. Daarom ben ik zo blij dat ik aan zee woon. Verder vind ik het spannend om nieuwe dingen te ontdekken en verkennen. Die uitdagingen heb ik nodig om in balans te blijven. Ik ben actief en energiek. Een dagje opruimen geeft me ruimte in mijn hoofd. Mijn kwaliteiten en talenten zet ik graag in ten dienste van anderen. Van een momentje alleen geniet ik intens want het geeft me de kans op volledig op te laden.

  • Als een reisleider voor de mensen om me heen inspireer ik hen om stappen te zetten in de richting van hun droomleven. Moeder zijn is voor mij alles omarmen in onvoorwaardelijke liefde. Ja, ook de minder leuke momentjes… Tegelijkertijd zijn mijn kinderen mijn bron van creativiteit en inspiratie. Mijn ervaringen, leermomenten schrijf ik graag op om te delen met jullie.