Verzendbeleid

Wanneer mag ik mijn bestelling verwachten?

Verzenddagen momenteel zijn maandag, dinsdag & donderdag. Je bestelling wordt verstuurd van zodra de betaling is ontvangen. Zo kan u steeds uw bestelling snel ontvangen! Rond feestdagen en tijdens actieperiodes kan het gebeuren dat de verwerking van je bestelling meer tijd in beslag neemt.

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden als je graag de verzendingskosten wil uitsparen of wenst kennis te maken. Momenteel zijn er geen vaste openingsuren of vaste afhaaluren voorzien aangezien ik mijn kinderen naar school breng en ophaal. Mag ik je daarom vriendelijk vragen om steeds eerst even een afspraak te maken voor u langskomt, aub. Alvast erg bedankt voor je begrip!

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen ca 10.00u & 17.00u. Ben ik op cursus of in gesprek met een andere klant zal u de mailbox horen, gelieve dan later eens opnieuw te proberen of stuur een e-mail. Via e-mail ben ik altijd bereikbaar en u krijgt steeds een antwoord binnen 48h. Een afspraak maken kan via e-mail : info@praktijk-deindigodroom.be of of via het GSM-nummer 0468/11.12.79.

Adres: Praktijk de Indigodroom, Ganzenlaan 14, 8420 Klemskerke (België)

Wat zijn de verzendkosten?

Alle kosten voor verzending van je bestelling worden getoond vóór je je bestelling bevestigd.

  • België & Nederland: 6,50 euro

Wanneer je bestelling (totaal van de producten) 75 euro of meer bedraagt, vervallen de verzendkosten!

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
België verzending met Bpost: 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling
Nederland: 3-5 werkdagen na ontvangst van betaling

We trachten de bestelling binnen de week te leveren. Indien dit door stockbreuk of onvoorziene omstandigheden niet zou kunnen, brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte.

Afhaling: enkel na afspraak

Beschadigde producten
Hoewel elke inspanning is genomen om zeker te zijn van een veilige levering is het soms mogelijk dat een product beschadigd wordt tijdens de verzending. Mocht dit gebeurd zijn bij een product uit jouw bestelling, laat dit dan binnen de 2 dagen na ontvangst weten via info@praktijk-deindigodroom.be

Nazendingen
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een bepaald product niet meer op stock is. Je wordt hiervan per email verwittigd, met de nieuwe leveringstermijn. Mocht een product dat je bestelde niet meer voorradig zijn (door stockbreuk of beschadiging), wordt dit zo spoedig mogelijk nagezonden.

Retourbeleid

De wettelijke bedenktijd van het retourbeleid is per 13 juni 2014 van 7 naar 14 dagen gegaan. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat de consument het product ontvangt. Bij diensten gaat de bedenktijd in op het moment dat de consument bestelt.

Binnen deze periode van 14 dagen kunt u zonder opgave van redenen het product terugsturen, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten als ook alle online cursussen. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden Wij hebben het recht vrachtkosten en retourzendingen in rekening te brengen. De aankoopprijs van het product zal worden terugbetaald binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van het teruggestuurde product.

Praktijk de Indigodroom kan teruggestuurde artikelen weigeren, niet of slechts gedeeltelijk terugbetalen wanneer de terugzending niet voldoende gefrankeerd werd, de terugstuur termijn verstreken is, de productverpakking beschadigd of verwijderd is, het product geopend is of het product niet teruggestuurd is in zijn originele verpakking.

Verwittig steeds op voorhand dat je een product wenst terug te sturen (info@praktijk-deindigodroom.be). Stuur daarna het onbeschadigde product in de originele verpakking voldoende gefrankeerd op naar: Praktijk de Indigodroom – tav Lindsey Knockaert – Ganzenlaan 14 – 8420 Klemskerke (België). Je kan hiervoor gebruik maken van het Europees modelformulier voor terugroeping zoals hieronder weergegeven.

Europees modelformulier voor terugroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan Praktijk de Indigodroom, Ganzenlaan 14, 8420 Klemskerke, België, info@praktijk-deindigodroom.be

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten herroep.

Ordernummer:
Product(en):
Besteld op:
Ontvangen op:

Mijn naam:
Mijn adres:

Datum:

Handtekening