Werken met mij 2018-03-19T19:49:55+00:00

Online zelfstudie

Leer jezelf beter kennen!

Je wilt meer rust in je leven. Je bent op zoek en weet niet goed waar te beginnen. Nu mag jij de keuze maken: ga je zelf iets van je leven maken of het aan een ander overlaten? Als je klaar bent om te weten wie je bent & wat je verder met je leven wilt aanvangen, start dan hier én leer jezelf écht kennen.

Meer informatie

Community learning

Circle2Power: leer om te gaan met specifieke uitdagingen & confrontaties!

Je weet wie je bent en wat je wilt. Toch loop je nog tegen uitdagingen aan. Je wilt stapsgewijs leren hoe je van een uitdaging een leermoment maakt. Je leert dat het leven niet uit “moeten” maar uit “kiezen” bestaat. Deze unieke community biedt je in een veilige omgeving de kans om te voelen en te ervaren wat bij je past. Met de meerwaarde van gelijkgestemden als jouw persoonlijke cheerleaders.

Meer informatie

Online freedom training

Circle2Freedom: jouw weg naar vrijheid

Je weet en voelt dat er meer is dan zichtbaar is. Je wilt je spiritueel verder ontwikkelen. Je kiest bewust voor jezelf en bent klaar om die shift in jouw leven te maken. Terug naar je blauwdruk, naar wie je werkelijk bent los van oude overtuigingen & onverwerkte emoties. Je beseft dat een persoonlijke ondersteuning jou net dat tikkeltje verder brengt op jouw weg naar vrijheid en balans.

Meer informatie

1-op-1 Intensieve coaching

Kies bewust voor jezelf! Leef vanuit afstemming op je ziel!

Dit intensieve traject van 9 maanden kan je zien als de laatste stap in het meesterschap over jouw leven. Wanneer je in dit traject stapt kan je niet meer terug. De stap naar een diepe transformatie in onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en het leven is hiermee gezet. Je leert hoe je beroep kan doen op je innerlijke wijsheid. Je leert te leven in afstemming met je ziel en je levensmissie. Je leven vormgeven vanuit de pure essentie die je bent. Liefde voor wie je bent om je te worden wie je bent.

Meer informatie