Werken met mij2018-12-14T19:41:44+00:00

Leer jezelf kennen met online programma’s

Je wilt meer rust in je leven. Je bent op zoek en weet niet goed waar te beginnen. Nu mag jij de keuze maken: ga je zelf iets van je leven maken of het aan een ander overlaten? Als je klaar bent om te ontdekken wie je bent & wat je verder met je leven wilt aanvangen, start dan hier én leer jezelf écht kennen met de cursus “Jezelf zijn, jezelf blijven”. Of wil je jouw grenzen beter leren aangeven? Dan is de cursus (her)ken je grenzen jouw eerste stap.

Jezelf zijn, jezelf blijven – 8 weken cursus
(H)erken je grenzen – 4 dagen cursus
Meer balans met deze online meditaties

Kies bewust voor jezelf met 1-op-1 tijd

Je kan kiezen voor het intensieve traject van 3 maanden waar je stappen zet naar meesterschap over jouw leven.  Of voor één of meerdere helingsessies al dan niet afgewisseld met een therapeutische massage. Ongeacht wat je kiest, de stap naar een diepe transformatie in onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en het leven is hiermee gezet. Je leert hoe je beroep kan doen op je innerlijke wijsheid. Je leert te leven in afstemming met je ziel en je levensmissie. Je geeft je leven vorm vanuit de pure essentie die je bent. Liefde voor wie je bent om je te worden wie je bent.

Indigo energie heling
VIP “Baas over je leven” – traject
Therapeutische massage

Ontplooi je ziel en voed je geest met workshops & live events

Op regelmatige basis organiseer ik een nieuwe workshop, training of activiteit telkens met een ander thema als rode draad. Kijk zelf wat bij je past én wat je graag zou volgen. Tap in op de hoge energieën om jouw persoonlijke & spirituele groei een boost te geven. Alle workshops vertrekken vanuit de “toegepaste spiritualiteit” en worden op een alledaagse en eenvoudige manier gebracht. Geen hocus pocus of zweverig gedoe. Wel praktische tips en tools om direct te gebruiken in je leven.

Meditatiecirkel
Vrouwencirkel
Liefdesrevolutie Event

Maak online een afspraak

Hierboven vind je een overzicht van de diensten van Praktijk de Indigodroom. Via de linkjes en buttons op de desbetreffende pagina’s kan je inschrijven of een sessie reserveren. Mocht het niet lukken, kan je altijd via de contactpagina je vraag stellen OF stuur een mail naar lindsey@praktijk-deindigodroom.be Indien gewenst kan je een prijslijst per mail aanvragen. Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen en om samen aan de slag te gaan zodat er weer meer geluk, rust en vrijheid in je leven begint te stromen.