Werken met mij2018-10-12T13:20:08+00:00

Online programma’s

Leer jezelf beter kennen!

Je wilt meer rust in je leven. Je bent op zoek en weet niet goed waar te beginnen. Nu mag jij de keuze maken: ga je zelf iets van je leven maken of het aan een ander overlaten? Als je klaar bent om te ontdekken wie je bent & wat je verder met je leven wilt aanvangen, start dan hier én leer jezelf écht kennen.

Meer informatie

1-op-1 coaching

Kies bewust voor jezelf! Leef vanuit je ziel!

Dit intensieve traject van 9 maanden kan je zien als de laatste stap in het meesterschap over jouw leven. Wanneer je in dit traject stapt kan je niet meer terug. De stap naar een diepe transformatie in onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en het leven is hiermee gezet. Je leert hoe je beroep kan doen op je innerlijke wijsheid. Je leert te leven in afstemming met je ziel en je levensmissie. Je geeft je leven vorm vanuit de pure essentie die je bent. Liefde voor wie je bent om je te worden wie je bent.

Meer informatie

Workshops & live events

Schaaf je vaardigheden en kennis bij

Op regelmatige basis maak ik een nieuwe workshop. Elke workshop heeft een ander thema. Kijk zelf wat bij je past én welke workshop je graag zou volgen. Tap in op de hoge energieën om jouw persoonlijke & spirituele groei een boost te geven. Alle workshops vertrekken vanuit de “toegepaste spiritualiteit” en worden op een alledaagse en eenvoudige manier gebracht. Geen hocus pocus of zweverig gedoe. Wel praktische tips en tools om direct te gebruiken in je leven.

Meer informatie

School voor ascensie

met het oog op bewustwording & zelfrealisatie

Toen ik meer en meer merkte dat er een grotere massa klaar is om echt die energetische shift te maken, heb ik onder invloed van mijn gidsen en lichtbegeleiders de beslissing genomen om met de “School voor Ascensie” te starten. Ben je al wat verder op je spirituele pad? Dan zal je ongetwijfeld meer baat hebben bij de diensten die ik aanbied bij de School voor ascensie. Om alles duidelijk en overzichtelijk te houden, kan je alle informatie terugvinden op de nieuwe website.

Naar de School voor Ascensie