Loading...
Samen aan de slag 2017-08-07T12:21:41+00:00

Hoe samenwerken?

Afhankelijk van je situatie en van hetgeen je wenst te bereiken kan je kiezen uit de verschillende online programma’s. Het doel van samenwerken met mij is dat JIJ de krachtige ziel wordt die in jou verscholen zit. Iemand die weet wie hij is, weet wat hij wilt, weet hoe hij zijn doel kan bereiken én dit alles op een zorgzame manier met respect voor de eigen grenzen. Zo kan jij uiteindelijk ook gaan leven vanuit je hart, doen wat je graag doet én jezelf blijven ELKE dag, iedere seconde!

Lijkt mijn doel je ambitieus én onmogelijk? Het geheim is héél eenvoudig. Met het oog op persoonlijke en spirituele ontwikkeling werden alle cursussen opgesteld vanuit drie waarden die mij nauw aan het hart liggen, namelijk:

  • Vrijheid (brengt geluk)

  • Krachtig (vanuit passie en Liefde)

  • Innerlijke rust (intuïtief, spiritueel)

Met mij samenwerken is

Ik kan je op verschillende manieren op weg helpen…
Kies zelf welke groeisnelheid bij je past… én dus ook welke investering je wilt maken.
Dit zijn de mogelijkheden.

E-cursus
“Blijf je vrolijke zelf “

De cursus “Blijf je vrolijke zelf door je grenzen te kennen” voor zorgzame zielen brengt je in 8 stappen dichter bij jezelf. Onderzoek gedurende 8 weken je huidige leven! Zo weet jij beter wie je bent, wat je nodig hebt en hoe je voor jezelf kan zorgen. Klik op de button om meer te weten te komen over deze cursus.

Ja, ik wil meer weten!

1 jaar lang wekelijkse e-mailcoaching

Ontvang gedurende één jaar elke week een tip in je inbox. De tips dagen je uit om jezelf onder de loep te nemen. Ze zetten je op weg zodat jij de gelukkige persoon kan zijn die je werkelijk wilt zijn. Ideaal om te ontdekken hoe ik werk. Klik op de button én ontvang onmiddellijk je eerst tip in je mailbox.

Ja, ik wil de tips ontvangen!

Helingtraject “op afstand”

Doorheen ons leven komen we allerlei uitdagingen tegen die ervoor zorgen dat we kunnen groeien. Echter ligt een obstakel zo diep dat we onszelf niet bewust zijn van deze blokkade. Via het helingtraject geef je jezelf de kans om aan deze blokkades te werken op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch vlak.

Ja, ik wil meer weten!

Liever 1-op-1 coaching of meer ondersteuning nodig?

Voel je dat je stappen wil zetten, maar vind je dat deze online cursussen niet aansluiten bij je behoefte? Daar heb ik alle begrip voor. Neem gerust contact met me op voor een persoonlijk gesprek én dan bekijken we samen de mogelijkheden. Afhankelijk van je woonplaats kan een gesprek “live” of via skype. Of kies één van onderstaande mogelijkheden.

1-op-1 Skype sessie, persoonlijke coaching

Wens jij de hulp van het universum? Leen mijn tijd en expertise in! Mijn grootste talent is dat ik enorm intuïtief ben en makkelijk aanvoel wat jij nodig hebt. Vertel me waar je tegenaan loopt én ik vertel je de weg naar jouw oplossing. Druk op de button en lees meer.

Ja, ik wil meer weten!

Uniek membership “Circle 2 Power”

In dit unieke maandabonnement kan jij stap voor stap groeien naar wie jij wilt zijn. Ideaal als jij op zoek bent naar meer innerlijke rust, langdurig geluk én een vrijer leven! Elk maand komt een ander thema binnen persoonlijke & spirituele ontwikkeling aan bod. Klik hieronder om meer te weten.

Ja, ik wil meer weten!

“Circle 2 Freedom” een avontuur van 6 maanden

Werken aan jezelf is niet evident, zeker niet als je diepe blokkades wil aanpakken en ombuigen tot positieve gedachten. In deze VIP-cursus kan je gedurende 6 maanden aan jezelf werken in een veilige en geborgen kleine groep. Druk op de button en leer meer over dit avontuur.

Ja, ik wil meer weten!

Ben je op zoek naar je innerlijke kern van waarheid?

Start jouw groeiproces hier!

  • Leer jezelf graag zien

  • Ontwikkel een gezonde geest in een gezond lichaam

  • Ken en erken je kwaliteiten en talenten

  • Tover werkpunten en blokkades om in magische groeimomenten

  • Doe enkel dingen die je vreugde geven

  • Laat negativiteit los en wikkel je in Liefde

Klaar om één te worden met jezelf?

Krijg inzicht en bewustwording in alle aspecten van je leven.

Harmonie en rust komen in je leven. Je voelt GELUK en onvoorwaardelijke LIEFDE voor jezelf, je gezin ÉN kinderen. Neem contact op. Dan gaan we samen aan de slag!

PS: Heb je al de gratis cursus“Ken je grenzen” ontvangen? In 4 dagen meer rust in je hoofd en lijf.

Wat anderen over mij vertellen

“Lindsey is een spontane en integere coach die eenieder op haar manier naar het einddoel begeleid. Dit met de juiste tools maakt de liefdevolle aanpak van Lindsey diepgaand en professioneel.”

Cornelle S., CMore Academy
“Als kind wou je al de wereld verbeteren en de mensen helpen. Nu doe je dit ook op jouw unieke manier.”
Françine V., Gullegem
“Ik ken Lindsey nog niet zo bijster lang. Toch reken ik haar tot mijn vriendenkring. En dit heeft alles te maken met het feit dat ik nu al weet dat zij het hart op de juiste plaats heeft. Niet zo maar een hart, maar een heel groot. Ze is heel integer in wat ze doet.”
David M.,, De Haan