Ontplooi je ziel en voed je geest met verbindende cirkels

Op regelmatige basis organiseer ik een nieuwe workshop, training of activiteit telkens met een ander thema als rode draad. Kijk wat bij je past én wat je graag zou volgen. Door in te tappen op de hoge energieën geef je jouw persoonlijke & spirituele groei een boost. Alles vertrekt vanuit de “toegepaste spiritualiteit” en wordt op een alledaagse en eenvoudige manier gebracht. Dus geen hocus pocus of zweverig gedoe, wel praktische tips en tools om direct te gebruiken in je leven.

Meditatiecirkel
Vrouwencirkel
Liefdesrevolutie Event

Kies bewust voor jezelf

Je kan kiezen voor een transformatiesessie, een helingsessie of de “Raindrop” massage (techniek van Young Living) al dan niet in combinatie met een heling. Ongeacht wat je kiest, de stap naar een diepe transformatie in onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en het leven is hiermee gezet. Want je leert hoe je beroep kan doen op je innerlijke wijsheid. Door in afstemming te leven met je ziel en je levensmissie kan je jouw leven vorm geven vanuit de pure essentie die je bent. Liefde geven voor wie je bent om je te worden wie je bent.

Indigo energie heling
Transformatiesessie
Raindrop massage (vanaf maart 2019)

Maak online een afspraak

Hierboven vind je een overzicht van de diensten van Praktijk de Indigodroom. Via de linkjes en buttons op de desbetreffende pagina’s kan je inschrijven of een sessie reserveren. Mocht het niet lukken, kan je altijd via de contactpagina je vraag stellen OF stuur een mail naar lindsey@praktijk-deindigodroom.be Indien gewenst kan je een prijslijst per mail aanvragen. Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen en om samen aan de slag te gaan zodat er meer geluk, rust en vrijheid in je leven gaat stromen.