De reden waarom jij liever sexy gedachten hebt

Sexy gedachten, oh ja… daar krijgt iedereen een goed gevoel van. Is het niet? Aan elke gedachte is er een energie gekoppeld. En die energie zorgt ervoor dat jij een goed of een minder goed gevoel krijgt. Dus als je moet kiezen tussen sexy gedachten én vieze gedachten… Kies dan voor die gedachten die jou een goed gevoel geven.

 

Maak korte metten met jouw ego

Alles is energie. Je lichaam, je kleren, je televisie, je mobiele telefoon. Maar ook bij elke gedachte die jij hebt, wordt er een energetisch beeld gemaakt van die gedachte. Je kan het misschien niet zien, alleen in de energetische wereld is die gedachte al werkelijkheid geworden. Waarom vertel ik je dat nu? Iedereen wil een gelukkig leven. Een leven zoals je ze vaak ziet passeren in films. Als jij dat ook wilt, als jij ook nog niet het leven van je dromen hebt, lees dan zeker verder.

Toen je geboren werd op aarde voelde je afgescheiden van de onvoorwaardelijke Liefde die je ziel altijd gekend heeft. Als ziel kwam je naar de aarde om te ervaren hoe dualiteit voelt. Dualiteit is hetgeen je ziet in positief en negatief, in ja en nee. Dualiteit laat je ervaren dat er twee delen zijn, net zoals mannelijke en vrouwelijke energie. Terwijl we in wezen eigenlijk allen gelijk zijn. We zijn immers allen afkomstig van dezelfde bron energie.

Om jezelf te beschermen ontwikkelende jij een ego. Het ego staat voor alles waar jij je mee identificeert en waarvan jij gelooft dat het ‘echt’ bestaat. Het ego staat voor alles wat jij beschouwt als jij. Of anders gezegd voor de jij van wie jij denkt dat jij bent. Jouw persoonlijkheid dus, alles wat verschijnt als jouw zelf, jouw ‘ik’. Alleen dat ego zorgt er nu voor dat jij soms denkt dat jij iets niet of wel bent, terwijl je werkelijke “IK” helemaal anders is. Je ego kan een heel ander beeld van jou geven dan het beeld dat je ziel jou toont.

Ego-denken is een moeilijk gegeven en daar zal ik in een ander blog meer over schrijven. Weet dat het ego-denken er soms voor zorgt dat jij binnen het veilige, gekende blijft in plaats van stappen te zetten in het onbekende. Daardoor houdt je ego je klein.

Dus door je bewust te worden van de gedachten van je ego, kan jij bewust gaan creëren. Want elke gedachte krijgt een energetische vorm. Als jij denkt over jezelf dat je niet kan afslanken omdat het in je genen zit dan zal jij ook nooit afslanken. Je kan jezelf als het ware slank denken. En dat telt voor elke gedachte: negatieve én positieve. Dus daarom de titel. Liever sexy gedachten dan gedachten aan doemscenario’s. Want jij wilt leuke dingen in je leven, jij wilt gelukkig zijn. Jij wilt jezelf zijn.

Maak je los van je kettingen

Op een dag werd ik wakker met de woorden “Break free from the thought in your mind.” Bevrijdt je van de gedachten in je hoofd… ze houden je vast. Ook jij kan vasthangen door kettingen in de vorm van je gedachten en onbewuste overtuigingen. Door je bewust te worden van die beperkende overtuigingen die je vasthouden of door die mentale grenzen te erkennen en om te vormen, kan jij gaan groeien!

Loop jij regelmatig tegen grenzen aan? Wil jij ontdekken welke mentale grenzen jou beperken? Wil jij ontdekken hoe je ego jou klein houdt? En wil je dat dit veranderd? Schrijf je dan zeker in voor de cursus “Ken je grenzen”.

 

In licht én liefde,

LEEF JE DROOM NU

Klaar om één te worden met jezelf? Krijg inzicht en bewustwording in alle aspecten van je leven. Harmonie en rust komen in je leven.

Je voelt GELUK en onvoorwaardelijke LIEFDE voor jezelf en je leven.

Start vandaag nog met de gratis cursus “Ken je grenzen”. De eerste stap die je dichter bij jezelf en je droomleven brengt.

Of lees hier snel verder hoe wij samen aan de slag kunnen gaan!