Je leven transformeren is niet zo moeilijk… je neemt elke dag een stap. Telkens opnieuw verander je iets waardoor je uiteindelijk iets groots teweegbrengt. Je toekomst creëer je nu door anders te denken, anders te leven, anders te zien, anders te reageren, anders te zijn. Lijkt eenvoudig en toch…

Diepe, onbewuste angsten

Soms zit een angst zo diep, zo onbereikbaar, zo vast in ons wezen dat het je doet wankelen… je twijfelt, je wikt en weegt, je vraagt je af “had ik misschien beter…” of “als ik dat had geweten”. Je wist het niet. Het maakt ook niet uit. Alleen wat doe je dan? Hoe kan je stappen zetten zonder beïnvloed te worden door die angst? Actie ondernemen vanuit vertrouwen niet wetende of het ooit wel goed komt, je afvragend of je het wel bij het rechte eind hebt.

Ik probeerde verschillende manieren: ik werd het slachtoffer en soms de dader, ik lachte het weg en ik weende ganse rivieren, ik nam actie en ik deed helemaal niks, ik nam een zijweg en ik ging recht door zee, ik reageerde bezorgd en deed alsof het me niks deed,… Niks van dit alles gaf me het soelaas waar ik op hoopte. Niks leek het wondermiddel te zijn. Jaren van vallen en opstaan leerden me dat er niks of niemand jou die zekerheid kan geven.

De moeilijkste levensles

Ik moest leren in mezelf te geloven. Houden van wie ik werkelijk ben, niet een of andere Heilige die alles volgens de boekjes doet. En al zeker niet iemand die doet wat je zegt 😉. Wel leren van jezelf houden, leren vertrouwen op wat jouw buikgevoel je vertelt, luisteren naar dat kleine stemmetje die je nooit in de steek laat. Dat is wat ik de afgelopen jaren geleerd heb.

Eerlijk gezegd, had ik eerder doorgehad wat de oplossing was om mijn leven te transformeren dan had ik het gedaan en had ik aan iedereen verkondigd wat het magische middel was. Misschien had ik zelfs op de markt gebracht en had jij het wel van me gekocht. Alleen jij bent het magische middel om jouw leven te transformeren, om de wereld te veranderen. Jij bent wat de wereld nodig heeft. Dus kijk aub die angst heel diep in de ogen en vraag wat hij van je nodig hebt. Want hij heeft jou meer nodig dan jij hem.

Angst is niet jouw waarheid

De angst is slechts een vage herinnering van iets wat je ooit meemaakte. Het is er niet meer.
Dus waarom zou jij je beperkte tijd hier op aarde verspillen aan iets wat er niet meer is? Leef je leven, doe wat je wil doen, claim je verlangens en je dromen en zet die stappen waarvan je weet dat het tijd is. Ik ben hier ook op aarde en ik doe met je mee.

Wacht niet langer, doe het nu. Wat ooit is, zal je nu worden. Word je bewust van je talenten en je krachten. Laat je niets wijs maken door niemand niet (ook niet door mij). Luister naar je lichaam dat zal je vertellen wat de échte waarheid is. Je intuïtie is jouw gps en de enige routeplanner die jij nodig hebt. Laat niemand jou van je doelen afbrengen. De beste leraar dat ben jij zelf! Dus laat je niet vangen door de versplintering in de spirituele wereld, door een zelfverklaarde spirituele leraar/goeroe of door de chaos in de buitenwereld. Het échte leven zit in jou! Je bent alles wat je moet weten. Claim je power, claim je plek hier op aarde. Vervul je missie.

Liefs,
Lindsey

PS: Wil jij meer weten over je missie? Wil je groeien en lukt het niet alleen? Wil je ondersteuning bij een probleem of obstakel? Stuur me een pb voor jouw transformatiesessie.