Vrouwencirkel

Wereldwijd komen vrouwen samen in cirkels van zusterschap. Ze delen hun dromen, hun vreugde, hun worstelingen en verdriet. Zo helen vrouwen niet alleen zichzelf maar ook elkaar en de wereld. De bedoeling van deze vrouwencirkel is elkaar ontmoeten, verbinden vanuit respect, gelijkwaardigheid en Liefde. Je verbinden met de vrouwelijke energie in jezelf heeft een bijzondere kracht die je ook in het dagelijks leven kan gebruiken. De vrouwencirkel komt tegemoet aan je behoefte om in een veilige kring van zusters je vrij en geliefd te voelen, gewoon te zijn.

Verbinden met het leven

De rode draad doorheen de vrouwencirkels is verbinding. Verbinden met de maancylcus, jezelf (en je eigen cyclus), de seizoenen (cyclus van het leven), de wereld en het universum. We verbinden ons oa met opgestegen meesters, gidsen, lichtwezens van de eenheid en de Hathors (boodschappers van de moeder Godin). De Hathors zijn een groep interdimensionale, intergalactische wezens die verbonden zijn met het oude Egypte via de Tempels van de Godin Hathor. In feite zou je ze kunnen omschrijven als onze oudere broers en zusters die ons komen leren hoe we de “nieuwe” aarde kunnen creëren.

We maken contact met de vrouwelijke Goddelijke energie in onszelf en balanceren die met de mannelijke energie eveneens in ons aanwezig. Wanneer je leert beide energieën balanceren, kan je ze krachtig richten om je verlangens te realiseren. Bovendien leer je gebruik te maken van de maanenergie om je creatieproces extra kracht bij te zetten.

En afstemmen op je ziel

Met donkere maan zetten we onze intenties (= de eerste bijeenkomst van die maand) en met volle maan voltooien we dit proces. Sommige verlangens kan je in één cyclus realiseren, andere grotere projecten zullen wat tijd vragen. Gaande weg leer je jouw eigen manier van creatie ontwikkelen en afstemmen op je ziel.

Tijdens de vrouwencirkels kan er ook gebruik gemaakt worden van kruiden, kristallen, orakel- en coachkaarten, oefeningen om te aarden, ademen, reinigen,… dit afhankelijk van wat de groep nood aan heeft. Sowieso sluiten we elke vrouwencirkel af in dankbaarheid en totale ontspanning. Tijdens elke vrouwencirkel ontvang je een heling voor jezelf en de wereld.

Benieuwd naar wat het jou brengt

De vrouwencirkel is telkens een groepje van minimum 2 en maximum 8 vrouwen en gaat door in mijn praktijk. De bedoeling is dat je start met een sessie rond donkere maan (is meestal de datum in het begin van de maand) en samen afrond met de volle maan. Dit betekent dus dat je telkens voor minstens 2 sessies inschrijft. De vrouwencirkel gaat door op verschillende data. Vermeld bij je inschrijving de maand waarop je de vrouwencirkel wenst te volgen.

Prijs voor 2 sessies: 30,00 euro

!!!! Draag comfortabele kledij waar je jezelf ontspannen in voelt. !!!!
!!!! Breng gerust een dekentje of kussen mee zodat je lekker knus zit tijdens de meditatie. !!!!

Thee, water en wat lichte versnaperingen worden voorzien.

Inschrijven kan via  lindsey@praktijk-deindigodroom.be of via het contactformulier. Je kan cash betalen bij aanvang van de vrouwencirkel of op voorhand betalen via overschrijving op BE88 7390 1773 5641 met vermelding van je naam + VC + maand waarop je wenst deel te nemen. Zorg dat je betaling gebeurd is ten laatste één week voor aanvang, anders krijgt iemand van de reservelijst je plek. Heb je nog vragen? Stel je vraag hier.

Wees welkom!

Data vrouwencirkel 2019

De vrouwencirkel gaat ongeveer tweewekelijks door rond donkere en volle maan.
Duur: 20u00 tot 22u00, welkom vanaf 19u45.
In juli en augustus gaat de vrouwencirkel enkel door bij voldoende inschrijvingen.

apr

04/04/2019,
18/04/2019,

mei/jun

02/05/2019,
16/05/2019,
30/05/2019,
13/06/2019,

sept/okt

26/09/2019,
10/10/2019,
24/10/2019,

nov/dec

12/11/2019,
26/11/2019,
12/12/2019.