Naar de webshop2018-10-22T10:11:11+00:00

Welkom in mijn webshop!

Natuurlijke verzorging

Essentiële oliën Young Living

Cursussen & Diensten

stralingseffect neutraliseren

vitaal water

Natuurlijk huishouden

Deze shop beoogt het “natuurlijk in balans zijn” dus op alle niveaus van je mens-zijn: fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch/spiritueel. En is er gekomen vanuit mijn zoektocht naar natuurlijke producten die jouw bewustwordingsproces ondersteunen.

Natuurlijke verzorging

Als jij volledig in balans wilt zijn dan is het belangrijk om balans te creëren op de 4 niveaus van je mens-zijn. Het fysieke is één van deze niveaus. Het lichaam is je voertuig én mag dus ook goed verzorgd worden. Ben jij op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten zoals douchegel, shampoo, etherische oliën, zeezouten, tandpasta en nog zoveel meer? Kijk dan zeker onder de rubriek natuurlijke verzorging.

Ja, naar de natuurlijke verzorging

Ontmasker je ego

Het mentale & emotionele niveau vormen de tweede en derde laag van je mens-zijn. Hier krijgen jouw gedachten vorm. Echter doorheen je opvoeding neem je overtuigingen, waarden en normen over zonder je hier 100% bewust van te zijn. Doorheen je leven verander je, groei je én passen niet alle overtuigingen en meningen nog volledig bij je. Daarom is het belangrijk om je bewust te worden van al jouw waarden en normen, overtuigingen, gewoonten, vastzittende emoties, trauma’s. In de verschillende cursussen & trainingen kan je hiermee aan de slag gaan. Dus als jij momenteel niet het leven hebt waar je 100% tevreden mee bent dan is coaching een meerwaarde voor je.

Ja, vertel me meer!

Essential oils van Young Living

Via oliën van Young Living kan je ook op emotioneel vlak weer in balans komen. De geurmoleculen en de kracht van de oliën ondersteunen je zelfgenezend vermogen zodat je lichaam weer balans kan creëren in je leven. De oliën van Young Living zijn zuiver, natuurlijk en bezitten nog de pure eigenschappen van de plant. De kracht van de natuur in een flesje. Wil je een natuurlijke levensstijl dan mogen essentiële oliën niet ontbreken. Lees hier meer over deze oliën.

Ja, ik wil meer weten over essentiële oliën

Energetisch/spiritueel

Het laatste niveau van je mens-zijn is het energetische. Vaak ook wel gekend als zijnde je spiritualiteit, je gevoeligheid voor energie in al zijn vormen. Net zoals je jouw fysieke lichaam goed mag verzorgen, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf energetisch kan beschermen en reinigen. Via aromatherapie kan je jouw energetische lichaam ondersteunen, maar ook via energetische druppels.

Ja, ik wil meer weten over deze druppels.

Alle producten die je op mijn site vindt voldoen aan wat ik noem “Love & Green”.
Daarmee bedoel ik dat deze producten in eerste instantie groen zijn, natuurlijk of biologisch. En ten tweede door natuurlijke producten te gebruiken zorg je goed voor jezelf op alle vlakken van je mens-zijn en voor de natuur.