Vrede in de wereld begint in jezelf!

Vrede in de wereld begint in jezelf! Wanneer de kerstdagen en de eindejaarsperiode er weer aankomt dan deelt iedereen wensen uit aan hun dierbaren. En heel regelmatig hoor je de boodschap vrede op aarde aan iedereen. Zelfs in de vele kerstliedjes op de radio hoor je die boodschap weerklinken. Maar wat betekent het en zal er echt ooit vrede op aarde zijn voor alle mensen? Of is dat slechts een utopie?

Ooit was er vrede op aarde voor iedereen

Door wie ik ben en door mijn missie hier op aarde, weet ik dat vrede op aarde voor iedereen mogelijk is. En dat het niet meer veraf is…

In één van mijn eerste levens op aarde heb ik mogen ervaren hoe het is om te leven in vrede. De mensen leefden in harmonie met de natuur om zich heen. De mensen waren een deel van de natuur (nu nog trouwens, alleen zijn velen dat vergeten). Ze genazen zich met kristallen en met de krachten van de natuur. Gelukkig zijn ondertussen anno 2017 meer en meer mensen “wakker” geworden en omarmen die wijsheid opnieuw. Ze keren zich tegen de gangbare manier van leven en tonen aan hun naasten dat een leven in balans met zichzelf en de natuur niet zo moeilijk is als het lijkt. Kruidengeneeskunde, aromatherapie, yoga, kristaltherapie, regressietherapie, visualisaties, meditatie, mindfullness, feng shui… het zijn allemaal manieren om balans te brengen in jezelf! Doordat ze rekening houden met wie je werkelijk bent “een energie in een mensenlichaam” brengen ze op een eenvoudige manier balans in je leven. Gelukkig zijn er ook meer en meer ondernemers die een Hart voor de aarde hebben. Hierdoor kan je veel gemakkelijker natuurlijk, biologische en fairtrade producten aankopen. Heb jij al milieuvriendelijke huishoudproducten? Want vergeet niet… het is niet alleen goed voor het milieu OOK jouw gezondheid gaat er op vooruit. Ik ga hier niet opsommen welke giftige, schadelijke stoffen er in bepaalde producten zitten. Maar ik hou dit betoog wel omdat ik je attent wil maken op het feit dat er makkelijk, niet dure alternatieven zijn voor de producten die je nu gebruikt. En wil je echt niet op zoek gaan? Check dan de webshop op deze website. 😉

Vrede in jezelf

Soit, om terug te komen op vrede in de wereld. Wat ik heb mogen ervaren de laatste jaren en wat ik heb mogen leren van mijn gidsen en engelen, is dat vrede in de wereld begint met vrede in jezelf! Want als jij diep van binnen innerlijke rust ervaart, als jij weet dat jij elke dag een keuze hebt, als jij weet dat jij jouw wereld creëert met jouw gedachten… dan ga je heel zuinig om met je levensenergie. Dan ga je net zoals mij bewust leven en kijken in elke situatie:

  • Wat gebeurt er nu?
  • Is deze emotie van mij of van de andere?
  • Wat moet ik er mee?
  • Is die reactie een verrijking aan mijn leven of niet?
  • Op welke manier kan ik deze situatie oplossen vanuit Liefde?
  • Wat is voor ieders hoogste goed de beste oplossing?

Eenmaal je een antwoord hebt op deze vragen, zal je ook vanuit rust en Liefde reageren. Soms is dat door het aan mij voorbij te laten gaan, soms is dat door heel duidelijk grenzen te stellen, soms is dat door mijn ongelijk toe te geven of nog iets anders. Door liefdevol te kijken naar de situatie en naar de ander zal je jezelf een heleboel onrust besparen.

Want jij bent Liefde! Maar vergeet niet dat de andere waar je zo boos op bent of die andere die je ontgoochelde ook Liefde is net zoals jij. Wellicht zal je beter begrijpen wat er gebeurd is door eerlijk te zijn met jezelf. Neem die verwachtingen die je had onder de loep. Daarom verkrijg je enkel vrede in jezelf door naar jezelf te kijken, door je aandacht naar binnen te brengen. Door met je Emoties, Gedachten en Overtuigingen (dus met je EGO) aan de slag te gaan, zal jij vrede in jezelf vinden.

Aan de slag met jezelf

Wil jij op een laagdrempelige manier aan de slag met je EGO, met je angsten, met je leven? Wil jij ook die eeuwige rust in je lijf en die eeuwige stilte in je hoofd? Dan nodig ik je met heel veel Liefde uit in de Circle 2 Power community. Een unieke leeromgeving waar jij stapsgewijs kan groeien naar wie jij wilt zijn! Want iedereen heeft het recht op onvoorwaardelijke Liefde en vrede!

Oja, heb je de gratis training “Ken je grenzen” al gevolgd? Wellicht jouw eerste stap naar vrede in jezelf en dus in de wereld…

By |2018-05-31T12:09:41+00:00december 21st, 2017|Categories: Spiritualiteit|Tags: , , |0 Comments