Workshops2018-05-26T16:19:10+00:00

Spirituele & creatieve workshops

Wil jij met mij samenwerken in de vorm van een workshop? Sommige workshops gaan enkel online door. Zo worden we niet beperkt door tijd of plaats. En op deze manier kan jij een ganse dag werken aan jezelf in de veilig omgeving van je huis.

Door te werken in je veilige en comfortabele thuisomgeving kan jij gemakkelijk instappen op de hoge energieën om jouw persoonlijke & spirituele groei een boost te geven. Alle workshops en cursussen vertrekken vanuit de “toegepaste spiritualiteit” en worden op een alledaagse en eenvoudige manier gebracht.

Geen hocus pocus of zweverig gedoe. Wel praktische tips en tools om direct te gebruiken in je leven. Per workshop staat vermeld of het om een offline of een online workshop gaat.

Workshop “Ritme van je ziel”

– gratis en online –

Mensen lopen vast én weten niet hoe ze weer verder kunnen. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met blokkades en uitdagingen. Aan de hand van spiritueel life coaching en verschillende tools afkomstig uit oa de oude wijsheden van natuurvolkeren creëren we de ruimte om dichter bij jezelf te komen. Jezelf beter leren kennen is immers een voorwaarde om je droomleven te kunnen creëren.

Inhoud

Deze workshop brengt toegepaste spiritualiteit op een eenvoudige manier door je

  • meer inzicht te geven in wie je bent en wat je zielsmissie is,
  • je bewustzijn te verhogen,
  • jou te leren hoe je contact kan maken met je sacred space, je gidsen als ondersteuning in je leven
  • jou te leren je gevoeligheid, je talenten en kwaliteiten te gebruiken voor meer geluk
  • te laten ontdekken wat je eigen natuurlijke ritme is

De bedoeling van deze workshop is dat jij leert om jouw eigenheid, talenten & kwaliteiten te gebruiken in het dagdagelijkse leven. Met de workshop “Het ritme van je ziel, omgaan met obstakels en uitdagingen op een natuurlijke manier” wil ik jou op weg zetten in het proces van ontwaken & bewustwording. Zodat je vanuit je eigen natuurlijke ritme moeiteloos met obstakels en uitdagingen weet om te gaan.

Inschrijven kan hier. Je krijgt onmiddellijk toegang na aanmelding.

Hoe inschrijven voor de workshops?

Regelmatig plannen wij een aantal ontspannende en inspirerende workshops. Inschrijven kan heel gemakkelijk via deze pagina. Per workshop vind je de link naar het inschrijfformulier en/of betaalpagina. Eenmaal ingeschreven ontvang je een bevestiging. In deze mail zal je de nodige instructies terugvinden. Via deze workshops ontdek je wie je bent en kom je meer tot verdieping. Je komt te weten in welk proces je zit en wat je wilt in je leven.

LET OP!!! BIJ EEN ONLINE INSCHRIJVING IS HET BELANGRIJK DAT JE ALLE STAPPEN DOORLOOPT.

  1. Via de link vermeld bij de workshop ga je naar een inschrijf- of betaalpagina. Bij betalende workshops kom je bij een online betaalsysteem. Hiervan ontvang je automatisch een betalingsbewijs.
  2. Na de betaling kom je op een aanmeldpagina terecht. Vul hierop zeker je naam en e-mail in. Zo ontvang je automatisch via mail de verdere gegevens over de workshop zoals een link naar de (online) workshop, de plaats waar de offline workshop doorgaat,… . Bij een online workshop zal je op deze manier ook na afloop de online workshop kunnen terug kijken.
  3. Mocht je geen mail hebben ontvangen als bevestiging, neem dan zeker contact met me op: lindsey@praktijk-deindigodroom.be

Bring nature in your life

– gratis en online –

GRATIS LIVE WORKSHOP – ESSENTIËLE OLIËN 101
Jouw snelweg naar waanzinnige natuurlijke body, mind & spirit.

​In deze 101 LIVE CLASS gegeven door mijn collega Katinka Michiels ga je ontdekken WAAROM essentiële oliën zo essentieel zijn. En dat in het leven van ieder van ons. Het is maar al te makkelijk om etherische oliën als eenvoudige geurtjes te bekijken en dus als een luxe. MAAR…

No way! Essentiële olie is ZOVEEL meer dan een geurtje en na het volgen van deze CLASS ga jij helemaal hoteldebotel zijn en je nieuwe kennis zal je helpen om op jouw persoonlijke gifvrije olie-avontuur te vertrekken.

De CLASS duurt ongeveer een uurtje waarin de eerste 40 minuutjes voorbehouden is voor informatie. De laatste 15 minuutjes zijn voor het beantwoorden van jouw vragen.

Ga jij ook voor die NATUURLIJKE body mind & spirit? Ontdek in deze online workshop

♥ Het WAT, WAAROM en HOE

♥ 5 dingen die je niet weet over Essentiële Oliën

♥ 10 dingen die je moet weten VOOR je koopt!

♥ en ontdek het allergrootste voordeel (ik verklap nog niks)

Gaat door op verschillende data, inschrijven kan hier.
Na het invullen van je naam en e-mail kan je kiezen op welke dag jij wilt volgen.

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops

Iedereen is spiritueel, willen of niet. Het is wie wij zijn als mens! Dus als je zin hebt om ondergedompeld te worden in jouw eigen kracht om te ontdekken wat je eigen natuurlijke ritme is, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Zelf ben ik héél praktisch én down to earth. Heb je een brandend verlangen om je leven ánders aan te pakken?
Wel, verandering KAN enkel als jij het wilt. Verandering vanuit jouw eigen kracht is dé beste en enige verandering. Het is groeien op een natuurlijke, gebalanceerde manier. En ik zou het superfijn vinden om jou op regelmatige basis te mogen inspireren.