Workshops2018-10-16T14:38:49+00:00

Spirituele & creatieve workshops

Wil jij met mij samenwerken in de vorm van een workshop? Sommige workshops gaan enkel online door. Zo worden we niet beperkt door tijd of plaats. En op deze manier kan jij een ganse dag werken aan jezelf in de veilig omgeving van je huis.

Door te werken in je veilige en comfortabele thuisomgeving kan jij gemakkelijk instappen op de hoge energieën om jouw persoonlijke & spirituele groei een boost te geven. Alle workshops en cursussen vertrekken vanuit de “toegepaste spiritualiteit” en worden op een alledaagse en eenvoudige manier gebracht.

Geen hocus pocus of zweverig gedoe. Wel praktische tips en tools om direct te gebruiken in je leven. Per workshop staat vermeld of het om een offline of een online workshop gaat.

Workshop “Ritme van je ziel”

– gratis en online –

Mensen lopen vast én weten niet hoe ze weer verder kunnen. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met blokkades en uitdagingen. Aan de hand van spiritueel life coaching en verschillende tools afkomstig uit oa de oude wijsheden van natuurvolkeren creëren we de ruimte om dichter bij jezelf te komen. Jezelf beter leren kennen is immers een voorwaarde om je droomleven te kunnen creëren.

Inhoud

Deze workshop brengt toegepaste spiritualiteit op een eenvoudige manier door je

  • meer inzicht te geven in wie je bent en wat je zielsmissie is,
  • je bewustzijn te verhogen,
  • jou te leren hoe je contact kan maken met je sacred space, je gidsen als ondersteuning in je leven
  • jou te leren je gevoeligheid, je talenten en kwaliteiten te gebruiken voor meer geluk
  • te laten ontdekken wat je eigen natuurlijke ritme is

De bedoeling van deze workshop is dat jij leert om jouw eigenheid, talenten & kwaliteiten te gebruiken in het dagdagelijkse leven. Met de workshop “Het ritme van je ziel, omgaan met obstakels en uitdagingen op een natuurlijke manier” wil ik jou op weg zetten in het proces van ontwaken & bewustwording. Zodat je vanuit je eigen natuurlijke ritme moeiteloos met obstakels en uitdagingen weet om te gaan.

Inschrijven kan hier. Je krijgt onmiddellijk toegang na aanmelding.

Hoe inschrijven voor de workshops?

Regelmatig plannen wij een aantal ontspannende en inspirerende workshops. Inschrijven kan heel gemakkelijk via deze pagina. Per workshop vind je de link naar het inschrijfformulier en/of betaalpagina. Eenmaal ingeschreven ontvang je een bevestiging. In deze mail zal je de nodige instructies terugvinden. Via deze workshops ontdek je wie je bent en kom je meer tot verdieping. Je komt te weten in welk proces je zit en wat je wilt in je leven.

LET OP!!! BIJ EEN ONLINE INSCHRIJVING IS HET BELANGRIJK DAT JE ALLE STAPPEN DOORLOOPT.

  1. Via de link vermeld bij de workshop ga je naar een inschrijf- of betaalpagina. Bij betalende workshops kom je bij een online betaalsysteem. Hiervan ontvang je automatisch een betalingsbewijs.
  2. Na de betaling kom je op een aanmeldpagina terecht. Vul hierop zeker je naam en e-mail in. Zo ontvang je automatisch via mail de verdere gegevens over de workshop zoals een link naar de (online) workshop, de plaats waar de offline workshop doorgaat,… . Bij een online workshop zal je op deze manier ook na afloop de online workshop kunnen terug kijken.
  3. Mocht je geen mail hebben ontvangen als bevestiging, neem dan zeker contact met me op: lindsey@praktijk-deindigodroom.be

Vrouwencirkel

– betalend en offline –

Wereldwijd komen vrouwen samen in cirkels van zusterschap. Ze delen hun dromen, hun vreugde, hun worstelingen en verdriet. Zo helen vrouwen niet alleen zichzelf maar ook elkaar en de wereld. De bedoeling van deze vrouwencirkel is elkaar ontmoeten, verbinden vanuit respect, gelijkwaardigheid en Liefde. Je verbinden met de vrouwelijke energie in jezelf heeft een bijzondere kracht die je ook in het dagelijks leven kan gebruiken. De vrouwencirkel komt tegemoet aan je behoefte om in een veilige kring van zusters je vrij en geliefd te voelen, gewoon te zijn.

We komen twee keer per maand samen. We volgen het ritme van de natuur, het ritme van de maan, jouw ritme én delen vreugde en verdriet met elkaar. Als coach begeleid ik processen die aan bod zullen komen. Tijdens de vrouwencirkel verbinden we met alles om ons heen en met het diepste in jezelf. Je schenkt en ontvangt een healing voor jezelf en de wereld om je heen.

Telkens een groepje van minimum 2 en maximum 12 vrouwen. Gaat telkens door in het Holistisch Instituut te Brugge, Vaartstraat 16. Je kan in de straat parkeren of met het openbaar vervoer komen. De bedoeling is dat je start met een sessie rond donkere maan (is telkens de datum in het begin van de maand) en samen afrond met de volle maan. Dit betekent dus dat je telkens voor minstens 2 sessies inschrijft, maw per maand. Inschrijven via lindsey@praktijk-deindigodroom.be of via de contactpagina.

Prijs voor 2 sessies: 30,00 euro

!!!! Draag comfortabele kledij waar je jezelf ontspannen in voelt. Je kan eventueel een dekentje of kussentje meebrengen.

De vrouwencirkel gaat door op verschillende data. Op de FB-pagina vind je de juiste data terug. Vermeld bij je inschrijving de maand waarop je de vrouwencirkel wenst te volgen.

Wees welkom!

Liefdesrevolutie Event

– betalend en offline –

Laat je onderdompelen in Liefde en ervaar hoe het is om te leven vanuit een Hoger Bewustzijn, vanuit eenheid. Laat je omringen door Liefde in al zijn facetten. Het Liefdesrevolutie Event is een antwoord op de harde wereld zoals we ze soms kennen. Tijdens het Liefdesrevolutie Event kan jij ontdekken dat JIJ ook Liefde bent. Het event brengt spiritualiteit in een modern jasje. Leer je verbinden met je kern, de natuur en het universum. We zullen werken met de elementen water, vuur, aarde en lucht. En we laten de emoties woede/boosheid, verdriet en angst doorheen de dag langskomen.

Ervaren staat doorheen de dag centraal. Aan de hand van verschillende oefeningen en visualisaties zal jij je kunnen verbinden met de krachten van de natuur. En wellicht zal jij een heleboel inzichten en boodschappen mogen ontvangen.

Programma in een notendop

09u45 ontvangst (plaats wordt meegedeeld na inschrijven)

10u00 verbinden met de natuurlijke delen in jezelf (gaat door in het bos)

12u00 lunch (broodjes) & vuurceremonie

13u00 loslaten en omarmen (gaat door op het strand)

15u00 voorziene einde (kan wat uitlopen)

Meebrengen

strandlaken of picknickdeken, slippers (of schoenen waar jij je comfortabel in voelt), losse comfortabele kledij, schijfgerief, je goed humeur, iets tegen de zon (als het te warm is die dag). Een lunch in de vorm van een biologische broodmaaltijd wordt voorzien, als ook thee, koffie en water. Wil je iets anders, gelieve dat zelf mee te brengen.

Tickets aankopen doe je via deze link. Na de betaling wordt je doorgestuurd naar een aanmeldformulier. Het is belangrijk dat je daarvoor aanmeldt zodat ik jou de laatste afspraken voor het event kan doorsturen. Ik zal je ook enkel informatie over het event sturen. Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige evenementen, andere workshops of cursussen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Prijs voor deelname: 30,00 euro

Inschrijven door betalen ticket evenement.
Bij vragen of problemen mail naar lindsey@praktijk-deindigodroom.be of contacteer me via de contactpagina.

Gaat door op het strand en bos van De Haan. Exacte plaats wordt meegedeeld na inschrijving.

Volgende editie: dinsdag 7 mei 2019

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops

Iedereen is spiritueel, willen of niet. Het is wie wij zijn als mens! Dus als je zin hebt om ondergedompeld te worden in jouw eigen kracht om te ontdekken wat je eigen natuurlijke ritme is, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Zelf ben ik héél praktisch én down to earth. Heb je een brandend verlangen om je leven ánders aan te pakken?
Wel, verandering KAN enkel als jij het wilt. Verandering vanuit jouw eigen kracht is dé beste en enige verandering. Het is groeien op een natuurlijke, gebalanceerde manier. En ik zou het superfijn vinden om jou op regelmatige basis te mogen inspireren.